REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Damacana Su Kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
439. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet (Kullandıgınız Markayı Konuda Mutlaka Belirtiniz)

210 47.84%
  • Hayır

229 52.16%
Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
133 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Damacana Su Kullanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ovacık, PımarSu, SakaSu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben PELiT su kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 2003 yılından bu yana ihlas arıtma cihazı kullanıyorum. İyi para vermiştim. Fakat küçük kızımın kısa aralıklarla hastalanması sebebiyle almıştım. İyi de etmişim. Kafam rahat, ishal, bağırsak enfeksiyonu vs. derdi yok. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kovan pınar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    istanbulda öyle bir yermi kaldı?
    Ben istanbulda değilim su an profilimde öyle kaldı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim harbiye suyu başka yerlerdeki suya nazaran biraz daha iii. ben ne evimde nede iş yerimde hazır su kullanmıyorum. sebebi ise benim çocuklar çok hassas. bir kaç gün hazır su içsinler, sonrada yanlışlıkla musluk suyu içtilermi hemen hastalanıyorlar. hazır su kullanmayışımın sebebi. hazır su kullanan musluk suyu içemez. musluk suyu içende hazır su içer, içsede bir şey olmaz. o yüzden ailece hepimiz musluk suyu kullanmaktayız saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 çok kaliteydi .

kullandığım su bozdoğan madran suyudur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Durusu diye bir marka alıyoruz damacana olarak değilde 20 kg petkaplarda alıyoruz su cok guzel adı kara listedede yok zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş dağdan gelen lezzet diye yıllarca bir dünya paraya satıldı erikli hayret arkadaş hayret!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şebeke suyuda gayet temiz ama Sivas'ta Belediyenin yanlış hatırlamıyorsam 15 senedir devam ettirdiği bir uygulama var.Su tankerleri ile mahalle aralarında tatlı su dağıtıyor. Gerçekten çok kaliteli su.Damacana suyuna 5 çeker.

O dediğiniz uygulama hala mevcut. Su tankerlerinin su aldığı yerde kaynak suyu geliyor zaten. Hemen yanıda piknik alanı var. Orada piknik yapanlar içinde çok güzel hemen oradan kaynak suyunu alıp içebiliyorsun.

Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri