Murat Su adında bi firmadan alıyoruz ve adı zanlılar listesine girmediği için almaya devam.
Evet (Kullandıgınız Markayı Konuda Mutlaka Belirtiniz)
Hayır
Murat Su adında bi firmadan alıyoruz ve adı zanlılar listesine girmediği için almaya devam.
madran karlık kulanıyorduk şok tayım kirli listesinde oldugunu gördüm...
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Anket başa baş gidiyor![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Hayat Su,bir ara ne yazıkki REVAN,en son Korusu
saka su,,,,galatasaray bile bundan içiyo:45:
ben bu suların halka büyük paralarla verilmesini yani buradan kazanılan paranın haksız ve haram para olduğuna inanıyorum..çünkü bir yerden su çıkıkyor ve siz bu suyun halkın hizmetine sunmak yerine burayı bir takım para babaları kapatıyor ve halka haksız yere ve müthiş paralarla satıyor ve bence bu kazanç haksız ve haram paradır
Listeye baktımda Sivas'ta sadece ÇİÇEK su adınaki su firması bunların içinde var. Bende bu firmayı görünce harbi şok oldum desem yeridir. Çünki dışarıda satılan 0.5 litrelik pet sular 50 kuruşken ÇİÇEK su 25 kuruş'tu ve ben bu suyu alır içerdim. Şimdi bunlar benimde sağlığımla oynamışlar demekki.
SAKA da o listenin içinde
. Söz konusu bayilerin satışını yaptığı markalardan bazıları şöyle: "Erikli, Saka, Hayat, Yaşar Pelit, Nestle Pure Life, Bahçepınar, Tekir, Berrak Düdüklü, Akar Su, Aytaç Akyudum, Badem Su, Bozdağ Nil Mardan, Çanakkale Kızılcık, Karsu, Kızılcık Mardan, Korusu, Bozdoğan Mardan, Sude, Sultan, Kabalak, Karacadağ Sade Life Doğal, Gappınar, Erek, Bilge, Karlıca, Aytaçsun, Beyaz Pınar, Şeker, Üççamlar, Yeşilkaya, Nuh Su, Kocapınar, Binpınar, Doyum, Desni, Munzur, Çiçeksu, Fatsu, Erimez, Kardağ, Ayder, Gökçedağ, Altınpınar, Lacivert, Akasya, Fındık, Gürpınar, Sırma, Damla Su, Istıranca"
3o yıldır erikli kulanıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri