G.Sarayýn golcüsü, "Yapýlanlarý sahanýn içindeki futbolcular görüyor ama Dereli göremiyor, pas geçiyor. Beni bir hayli gergin býraktý. Beni benimle boðuþturdu. Ýtirazda bulundukça yanýmdan kaçtý" dedi.

SON yýllarda Türk futbolunun vazgeçilmezi olan Hakan Þükür, ligde gol sayýsýný Trabzonspora attýðý golle 235e yükseltti, Tanju Çolakýn rekorunu kýrmasý için de (240) geri sayýma baþladý. Kral, Karadaniz deplasmanýnda golünü attý ama bunun yeterli olmayýþýna üzüldü. Geçen yýla oranla bu seneye kötü baþlayan ve oynanan 7 maçta sadece 2 galibiyet alarak zirve yarýþý için tehlike sinyalleri veren Cimbomun kaptaný hem oynadýklarý oyuna kýzdý, hem de maçýn hakemi Selçuk Derelinin yönetimine.

Havaalanýnda oldukça sinirli gözüken Hakan Þüküre bir dokunsanýz bin ah iþitecektiniz. Öyle de oldu. "Kaptan ne oldu? Çok gerginsin" dedik. Hakan da þunlarý söyledi: "Nasýl gergin olmayayým aðabey. Oyun baþladý, bitti. Formam devamlý çekildi. Sahanýn içindeki futbolcular bunlarý görüyor ama Dereli bunlarý göremiyor, pas geçiyor.

Ýnsan görmek istemezse görmez. Gözlerini baþka tarafa çevirir. Beni saha içinde bir hayli gergin býraktý. Beni benimle boðuþturdu. Ýtirazda bulundukça yanýmdan kaçtý. Dayanamadý en son sarý kartý gösterdi."

Hakan Þükür gibi Hasan Þaþ da Dereliye sitem etti. Golcü oyuncunun tepkisinde çok haklý olduðunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Hakan sonuna kadar haklý. Ben de olaylara þahit oldum. Hemen hemen her pozisyonda onun yakýnýndaydým. Sanki Hakanýn formasýný alýp götüreceklermiþ gibi çekiþtirdiler. Yalnýz onu deðil, benim de formama yapýþtýlar. Ama Dereli bunlarýn hiçbirini görmek istemedi. Hele Hakan çekildikçe düdüðü çalar diye bekledik ama nerede. Yani bunlar insanýn içindeki niyete baðlý. Doðru þeyi veremiyorsa niyetinde bir þey vardýr" diye konuþtu.

Liverpoolda Hakan korkusu

LÝVERPOOL, G.Saray ile yapacaðý Þampiyonlar Ligi maçýnýn en tehlikeli isminin Hakan Þükür olduðunu açýkladý. Kulübün resmi internet sitesinden yapýlan açýklamada, sarý kýrmýzýlýlarýn gole en yakýn isminin dünyaca ünlü golcü Hakan olduðu belirtildi. Açýklamada ayrýca, Liverpoolun Cimbom ile en son 2000-2001 Þampiyonlar Ligi grup maçýnda karþýlaþtýðý, Anfielddeki golsüz geçen mücadelenin ardýndan Ali Sami Yende yapýlan rövanþ maçýnýn 1-1 sonuçlandýðý hatýrlatýldýðý kulübün internet sitesinde, galibiyetin hedeflendiði vurgulandý.