Teşekkur: 0
birileri bunu böyle bir açıklama için tehdit olamazmı acabaYaralı er: Otobüsle gitmeyi kendim istedim
Hakkari’deki çatışmada yaralandıktan sonra memleketine otobüsle gönderildiği gerekçesiyle tartışmalara neden olan Komando Er Erhan Yakut, “Durumum iyiydi. Otobüse binmeyi kendim istedim” dedi.
Güncelleme: 17:42 TSİ 09 Ağustos. 2012 Perşembe
BURSA - Hakkari'deki çatışmada yaralanan Jandarma Komando Er Erhan Yakut, memleketine otobüsle gönderilmesiyle ilgili tartışmaları değerlendirdi.
İnegöl Orhaniye Mahallesi’ndeki baba evinde açıklamalarda bulunan Erhan Yakut, Hakkari'deki hastanede bulunan arkadaşlarıyla raporları çıktıktan evlerine gitmek istediklerini söyledi.
Yakut, bu konuda komutanlarının yardımcı olduğunu, 200'er lira para verdiklerini belirterek, ''Sonra helikoptere bindik, Van'a gittik. Van'da durdu. Askeri hasta uçağı vardı. O uçağa bindik. Oradan Ankara'ya geldik. Ankara'da da 2 tane rütbeli komutanım vardı yanımda. Arkadaşlarla beraberdik. Sonra bizimle ilgilendiler. Daha sonra otobüs biletlerimizi ayarladılar. Otobüse binene kadar yanımızdan ayrılmadılar. Çok ilgi gösterdiler, Allah razı olsun hepsinden. Sonra otobüse bindim. Babamı aradım 'Baba ben geliyorum, gelince konuşuruz' dedim. Otobüse binip İnegöl'e geldim. Bir baktım, böyle karışık olaylar olmuş. Yalan yanlış bilgiler var ortada'' diye konuştu.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)