Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: İzmirde Askerimize Hain Saldırı - 1 Şehit :(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her gün yeni bir acı yaşamaktan sinirlerimiz harab oldu.İyiki vicdanlarımız nasırlaşmadı;her bir şehitle yeniden yeniden ölürken,her yeni doğanla birlikte "Vatanın bölünmezliğine,ulusun yüceliğine ve çağdaşlık hedefine bayrak açıyoruz."Ve daha son söz henüz söylenmedi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saldırıda ağır yaralanan bir uzman çavusumuz daha beyin ölümü gercekleşmiş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu pkk izmire kadar falan nasıl girebiliyor anlamıyorum vatan saolsun diyoruzda her gun ateş düşüyor
    Meclise bu kadar kolay gelebiliyorlarsa, İzmir'e neden gelmesin! İç göçler demoğrafik yapıyı karman çorman etti.İnsanları tanımak için konuşturacaksın,davranışlarını gözleyeceksin,zaaflarını öğreneceksin,sonra da onun hakkında bir yargıya varacaksın! Kolay iş değil hani!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

İzmir'i kana bulayan PKK'lı Leş GEBER MİŞ

Şanlıurfa'da öldürülen PKK'lının İzmir Foça'daki saldırıyı düzenleyenlerden biri olduğu açıklandı.
    ŞANLIURFA Valisi Celalettin Güvenç, geçen pazar günü güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada biri ölü, diğeri yaralı ele geçirilen 2 PKK'lı teröristin İzmir Foça'da askeri aracın geçişi sırasında bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler olduğunu açıkladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öcümüzü aldıgımıza bile sevinemedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk giremez izmire biraz kürtlerin ve türklerin arasını alevlendirmek için türk masonlar yapıyor her defasında pkk üsleri yapamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adolf hitlerin bir sözünü hatırlayın yahudiler hem bizim alman halkımız ve hemde tüm dünya için zehirdir bu gibi adamları bulamazsın o şimdi cennettedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adolf hitlerin bir sözünü hatırlayın yahudiler hem bizim alman halkımız ve hemde tüm dünya için zehirdir bu gibi adamları bulamazsın o şimdi cennettedir
    amma yaptın...hitler içinmi cennette dedin? tamam bende yahudileri az çok bilirim ama hitleride biliyorum yahu...yahudi düşmanlığı yaptı diye kestiği mazlumları görmemezlik olmaz hakan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    amma yaptın...hitler içinmi cennette dedin? tamam bende yahudileri az çok bilirim ama hitleride biliyorum yahu...yahudi düşmanlığı yaptı diye kestiği mazlumları görmemezlik olmaz hakan...
    yeryüzünde oluşan bütün sorunların sebebi yahudilerddir osman azmı buyaa azınlkları kulanarak muslumanları yok ediyor bunları gözümle görüyorum insan olabilmemiz için hitler piskolojisini taşımalıyız

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri