Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: İzmir teröre lanet mitingiyle ayağa kalkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 İzmir teröre lanet mitingiyle ayağa kalkıyor

10 Ağustos 2012 Cuma

İzmirliler sosyal paylaşım siteleri üzerinden birleşerek teröre lanet yürüyüşü düzenliyor. 12 Ağustos Pazar 13.00’de Gündoğdu Meydanı’nda buluşacak İzmirliler bu kez kentin kalbinin attığı bu meydanda teröre dur demek için bir araya gelecek.
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakın olsam katılırdım kısmet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmirliler terörü lanetledi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zekinin son paylaştığına katılıyorum...yahu karakol basıyorlar mit ten çıt yok. izmirin göbeğinde saldırıyorlar mit yine yok...bizim istihbarat birimlerimiz lav mı edildi nedir? asker herşeyi nasıl bilsin? anlamadım gitti.bu heronmudur neronmudur nedir, hani tüm hareketi görebiliyordu? görüyorda bize mi haber vermiyor...ne karışık işler.anlayana aşkolsun...

dangalağın tekide izmirde kan verenler için oruçsuz mu demiş ne demişse? aferin o salağa...açsın milletin arasını, neyine yarayacaksa... bigün .ıçının dibinde patlar bir bomba. o zaman anlar anyayı konyayı...dangalak herif afedersin.

inşallah kökü kurur bu itlerin. inşallah acı içinde geberirler. ibretlik olurlar. amin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir izmirli olarak izmir halkinin bu duyarliligina alkisliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmirlileri canı gönülden kutluyorum.bir türk evladı olarak gurur duyuyorum.ayrıca sosyal medyada bazı mayası bozuk şerefsizlerin "izmirliler kan verir tabi oruç tutmuyorlarki" diyerek hem güzel dinimi bilmediklerini böylece din tüccarlığı yaptıkları,hemde yaralanmış askerlerimize şartlar ne olursa olsun kan vermeyin mantığını oluşturduklarını hemde açılan yoldan izmiri karalama kampanyasının devam ettiğini görüyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke yakın olsaydımda katılaydım. aferin iii yapmışlar ayaklarına sağlık.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri