Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: projeksiyon

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanmns Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilköğretim okulunda eğitim maksatlı projeksiyon cihazı alımı yapacağız ilk etapta 5 adet alınacak.marka ve model fiat bilgisi konusunda anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ilgilenen arkadaşlara teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim.::45:
    Okullar için en ideal marka ve model BEN Q 720. Kullanınca bunu göreceksiniz. Diğer marka ve modellere göre bu ürünün avantajları var. Özellikle ilerde lamba konusunda hesaplı parça alma imkanınız olacak.

Ayrıca perdesini hangi ürün olursa olsun almayın. Çünkü tüm okullarda perdeler depo yada kalorifer dairelerine atılır. Perdeyi okulda kullanmak zor iş. Bunun yerine doğrudan duvara ya da alçıyla kaplanmış duvara yansıtacaksınız.

ANSI değerleri sizi aldatmasın. Size ANSI değerleri yüksek olanını almanızı tavsiye ederler. Buna hiç gerek yok. Bu ürünün ANSI değerleri sizin için hayli hayli yeterli olacaktır. Tavsiye ettiğim ürünü kullandım ve buradaki tavsiyeler tecrübemden kaynaklanmaktadır. Ayrıca okullarda projeksiyon montajı yaptım. Ürünlerden ne tür şikayetler geldiğini az çok biliyorum.

İstanbul'da bir mağazadan bunları bulma imkanı olduğunu söylediler ama ben bu mağazaya ulaşamadım. En az % 50 daha hesaplı.
    Email adresimden bana ulaşabilirsin.
    Konu caisersoze tarafından (26-09-2006 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri