REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe - S.Moskova Maçı İdman TV'de

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe - Spartak Moskova Ş.Ligi Play Off Rövanş Maçı 29 Agustos Çarşamba 21-45

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardımcınız olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akşam inşallah maçı alırız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Next 18000 HDMI CX var tanıdığımdan aldımda. Yeni yazılımda free Sharling varmış onu aktif edince JSC Sportlar açılıyormuş. USB den yazılım yükleyemedim bilgisayardan nasıl yüklerim yazılımı bilen varmı anlatacak. Yazılımı atabilirsem JSC Sport tan izleyecem maçı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende 500s var bazen DHA Feed kanalı açık olunca biss li kanalları mesela idmanı çözmüyor ne yapmaka lazım bilen varmı??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 500s var bazen DHA Feed kanalı açık olunca biss li kanalları mesela idmanı çözmüyor ne yapmaka lazım bilen varmı??

İdmanın biss kod değişmiş. Uzun zamandır biss koduna bakamadığım için bildiğim kod değişmiş bu olmuş... Biss Kod: 12 34 56 [9C] 65 43 21 [C9]

Benim cihazda kayıtlı koddan açılmıyordu bu kodu girince kanal açıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta ben normalde izliyorum ama fenerin maçı olduğunda (DHA Feed kanalı normalde kapalı oluyor)bu kanal açık oluyo ve ben izleyemiyorum . bir yerde sorun oluyo demekki okanalla bağlantılı sorun nasıl çözülür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben normalde izliyorum ama fenerin maçı olduğunda (DHA Feed kanalı normalde kapalı oluyor)bu kanal açık oluyo ve ben izleyemiyorum . bir yerde sorun oluyo demekki okanalla bağlantılı sorun nasıl çözülür...

Vallaha ustam elimde Dreambox 500s olmadığı için net bilgi veremeyecem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumdaki softcamı at sorunsuz izlersin bendede dm 500 var su softcam

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri