Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Fenerbahçe - S.Moskova Maçý Ýdman TV'de

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akþam inþallah maçý alýrýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende Next 18000 HDMI CX var tanýdýðýmdan aldýmda. Yeni yazýlýmda free Sharling varmýþ onu aktif edince JSC Sportlar açýlýyormuþ. USB den yazýlým yükleyemedim bilgisayardan nasýl yüklerim yazýlýmý bilen varmý anlatacak. Yazýlýmý atabilirsem JSC Sport tan izleyecem maçý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende 500s var bazen DHA Feed kanalý açýk olunca biss li kanallarý mesela idmaný çözmüyor ne yapmaka lazým bilen varmý??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sersin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende 500s var bazen DHA Feed kanalý açýk olunca biss li kanallarý mesela idmaný çözmüyor ne yapmaka lazým bilen varmý??

Ýdmanýn biss kod deðiþmiþ. Uzun zamandýr biss koduna bakamadýðým için bildiðim kod deðiþmiþ bu olmuþ... Biss Kod: 12 34 56 [9C] 65 43 21 [C9]

Benim cihazda kayýtlý koddan açýlmýyordu bu kodu girince kanal açýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta ben normalde izliyorum ama fenerin maçý olduðunda (DHA Feed kanalý normalde kapalý oluyor)bu kanal açýk oluyo ve ben izleyemiyorum . bir yerde sorun oluyo demekki okanalla baðlantýlý sorun nasýl çözülür...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sersin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta ben normalde izliyorum ama fenerin maçý olduðunda (DHA Feed kanalý normalde kapalý oluyor)bu kanal açýk oluyo ve ben izleyemiyorum . bir yerde sorun oluyo demekki okanalla baðlantýlý sorun nasýl çözülür...

Vallaha ustam elimde Dreambox 500s olmadýðý için net bilgi veremeyecem.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maç idman tv de þu anda resiminide vereyim

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumdaki softcamý at sorunsuz izlersin bendede dm 500 var su softcam

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

idman tv hangi ayardan cekiyorki? türksattami ?? sagolun !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maç bittiði için konu kapatýlmýþtýr.

Maçla ilgili yorumlar Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri