Felipe Melo, aylardýr tek hayalinin yeniden Sarý-Kýrmýzýlý formayý giymek olduðunu söyleyerek, Rüyalarým gerçek oldu. Galatasaray'a kavuþmak için takýmdan ayrý kaldýðým süre boyunca hep dua ettim “ ifadelerini kullandý..

Brezilyalý yýldýz, GS TV’ye çarpýcý açýklamalar yaptý. Melo, “Benim tek hedefim Galatasaray formasýný tekrar giyebilmekti. O yüzden rüyalarým gerçek oldu ve Galatasaray formasýný tekrar giyme þansý buldum. Tabii ki süre biraz uzadý, o yüzden bugün (dün) antrenmanlara katýlabildim. Fizik olarak mutlaka ilerleyen günlerde daha iyi olacaðýmý düþünüyorum. Bir an önce Galatasaray formasý ile maçlara çýkmak istiyorum” diye konuþtu.

‘Bu sezon daha güçlüyüz’

Taraftarlarýn kendisine gösterdiði sevgi nedeniyle çok mutlu olduðunu dile getiren 29 yaþýndaki futbolcu, “Buraya gelmek için gerçekten can atýyordum. Dün (önceki gün) yapýlan karþýlama beni çok duygulandýrdý. Beni ne kadar sevdiklerini biliyordum ama bir
kere daha bunu görme fýrsatýný buldum. Ben de tabiri caizse onlara aþýðým” dedi. Melo, yapýlan transferlerle çok daha güçlendiklerini
de söyleyerek, “Çok kaliteli futbolcularý transfer etmiþiz. Geçen sene Tanrý’ya çok þükrettim böyle bir takýma beni kazandýrdýðý için. Bu sene de gerçekten takýmdan ayrý kaldýðým süre boyunca hep dua ettim ve tek amacým Galatasaray’a kavuþmaktý. O yüzden bir kere daha þükrediyorum burada olduðum için” dedi.

Yýllýðý 5.4 milyon Euro

Yönetimi, Brezilyalý futbolcunun maliyetini açýkladý. Melo’ya sabit 2.9 milyon Euro (6.35 milyon TL) garanti para ve 25 bin Euro (55 bin TL) maç baþý ücret ödenecek. Juventus ise 1.75 milyon Euro (3.85 milyon TL) alacak. Yani Felipe Melo’nun 1 senelik maliyeti 5.4 milyon Euro’yu (11.85 milyon TL) bulacak (Bu rakam, 30 maçlýk maliyete göre hesaplandý. Maç sayýsýna göre maliyette artýþ ya da düþüþ olabilir). Tecrübeli oyuncunun satýn alma opsiyonu ise 6.5 milyon Euro (14.25 milyon TL) olarak belirlendi.

Erzurum’a gitmiyor

Felipe Melo, ilk idmanýna dün sabah çýktý. Brezilyalý yýldýz, takýmdan ayrý bir çalýþma gerçekleþtirdi. Bu arada 29 yaþýndaki futbolcunun, Süper Kupa kafilesinde yer almayacaðý öðrenildi. Felipe Melo’nun Ýstanbul’da kalarak, performans uzmaný Scott Piri
yönetiminde çalýþmalarýna devam edeceði kaydedildi..#

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
FANATÝK