hakan 77 bir arabadolusu yazı yazmışsın ama ben birşey anlayamadım...yazılarında anlatmak istediğini anlatamamışsın veya cümleleri yanlış yerlerde kullanmışsın...
hakan 77 bir arabadolusu yazı yazmışsın ama ben birşey anlayamadım...yazılarında anlatmak istediğini anlatamamışsın veya cümleleri yanlış yerlerde kullanmışsın...
CİMBOMLU
1-danışıklı döğüşe benziyor.
2-hakan yazdıklarına nokta ve virgül koysan diyorum...daha öncede demiştim. anlaşılmıyor yazdıkların... (temasta olduğunu söylediğin cin nerelere koyacağını söyler...alem adamsın)
selametle...
bu hakan kardeşim bendende kötü yazıyor
birşey daha söylemek istiyorum cinlerin bellek leri sonsuzdur gibi benim açım baktığım zaman öyle gözüküyor iradeleride çünkü biliyorsunuz bu onların mucizeri nerden geliyor bilir siniz işte şeytanla büyük şeytantanı kesdediyorum allahtan dünyanın sonunakadar insanlarını saptırayım hedefiyle allahtan ister bunu allahta merakla kabul eder bunu yani şeytanın mucizeri allah vermiştir bu özelliği büyük şeytan onun tarafındaki alt cinlerede verir bu mantık
hade bunuda yazıyım cinler kendi boyutlarından bizim boyuta yani bizim boyut derken elle tutulan gözle görünen olayı anlatıyorum geçebiliyor onlar nasıl yaşar onuda söyleyim insanlar gibi yaşarlar sigara içerler cocuları var hayvanları var ciçek ağaçları var ama onların boyutunda yani buyutları bizim açımızda elle tutulamaz gözle görünemez ama cinle temasta olan herşeyi görüyor onuda bircin aracılığıyla kendi boyutlarına götürmesiyle herşeyi görür
yani ben bunları yaşamışım ve hiç benden ayrılmakta istemiyorlar bilgiler bu foruma veriyorum mason modlar ve adminler durduruyor bölümü kapatıyor zten hep anlattım yahudi meselesini hade alla size akıl versin
bide bunuda söylemek istiyorum alakalı bir konu değil meraklısı vardır uzayda canlı varmı saçmadır biliyoruzki her canlı nefesle oksijen almak zorunda orda oksijen yok bazıları görüyor unutmayınki cinler havalanıyor kesin onlardır görüşüm
biliyorum korkuyorsunuz ulan bu hücresel canlılar yahudileri kastediyorum nekadar çok üstün buluyorlar bizden yiyiyorsunuz tuvalete gidip sıçıyorsunuz hepimizde var neden peki
kafaları film karakteri hanibal lector dediği gibi bu beyinler varya bu beyinler
sayın hakan_77 forumda sürekli flood yapıyorsun ve yazdığın mesajlarda ne dediğin belli olmayan bir sürü mesaj ve yazılar yazıyorsun lütfen artık flood yapma artık uyarılmayıp forumdan banlanabilirsin
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün salı verildiğine göre konu kapatılmıştır....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri