REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: PKK Milletvekili Kaçırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk ve aygün iyi reklamını yaptı
    bencede
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların hepsi planlı arkadaşlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pkk ve aygün iyi reklamını yaptı
    .Millet bu oyuna gelmedi,gelmeyecektir inşaALLAH.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam biliyorsunuz işte dağ masonların ne yaptıklarını şimdi niye tc masonlarına laf atmıyorsunuz burda onların arasında ayrımcılık yapıyorsunuz masonlar hepsi aynı ama baldemirin verdiği ntv spikeride yahudi aslında korkuyorsunuz ban korkmuyorum bunları yazmayı zaten kötü hayat geçirdim kaybedecek bir şeyim yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz beni bilirsiniz pkklı militanları suçlayıp duruyorsunuz bir militanmı gidip halkı dağa götürüyor bırakın yalanlamayı bu örgütü kullanan başlar var tc ninde öyle müslümanlık yok edilsin istiyor ve halada kalkıp bu militan cahilleri suçluyorsunuz aynı şekilde onlarda sizi suçluyor buda cahilizim olayları çıkıyor ırkçılık vs vs kimse üstlere karışmıyor neden onlar ölmüyor ha bazıları şu masonlara bağlı değildir önce uyarılır istediklerini yapmazsa öldürülür rüstem cudi gibileri sıkça raslanıyor bu olaylar vucudum kısmi felç geçiriyorum beyin ölümü geçiriyorum nekadar bunları tuta bilitrim bilmiyorum artık bıçak kemiğe dayandı patlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sıradan bir insan değilim çünkü cinle temastayım bakın söylediklerime kulak asın yoksa ot gelip saman gidersiniz bu durum sonucunda kendinizi suçlarsınız hem ahirette hemde bu dünyada siz yalan dolu bir dünyada hayat sürdürüyorsunuz ben oysa sizi uyararak bilgiler veriyorum yoksa birgün öyle bişmanlık duyacaksınızki kendinizi afetmezsiniz giden geri gelmiyor ne yazık okadar kafamda açık ve net cinler tarafından verilen bilgiler varki forma döksen azınız açılır

şimdi 2 kişinin kimliğini açıklayacam bunlardan şüphe duymazsınız ama öyledir

cüneyt arkın ve kartal tibet ikiside yahudi bunları açıklamamın sebebi birazcık bana değer verin diye yazdım hepsinin kimliğini açıklayabilirim şimdi olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın saf kardeşlerim türkiyede para üreten para famrikaları günde kaç ton para üretiliyor ve hepsi yahudilerin cebine gidiyor buda yetmezmiş gibi bimler killer karfur migros vs vs vs marketler açıp para gene ceplere gidiyor istanbulda oturuyorum bazen çıkıyorum yeni yapılmış binaları görüyorum belirli bi zamana kadar yan yana yapılmış özel binalar bunlar yurtdışından getirilen yabancı insanlar gelip yerleşiyor ve bunlar parayı nerden getiyorlar özel hayat geçiriyorlar yüzlerine baktığım zaman yürt dışı yahudileridir bunlar devlet(yahudi) onları maşa bağlar şimdi cebinizden alınan elektirik parası su.doğal gaz vs vs bunlar nereye gidiyor insansınız abelerim kalbiniz var bir gün küçücük çocuktunuz gözünüzü kapatıp açtınız büyümüşsünüz sonra yaşlanma yapmayın pişmanlık var yapmayın ve ahiret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu iştede bi oyun var ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakan 77 bir arabadolusu yazı yazmışsın ama ben birşey anlayamadım...yazılarında anlatmak istediğini anlatamamışsın veya cümleleri yanlış yerlerde kullanmışsın...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1-danışıklı döğüşe benziyor.
    2-hakan yazdıklarına nokta ve virgül koysan diyorum...daha öncede demiştim. anlaşılmıyor yazdıkların... (temasta olduğunu söylediğin cin nerelere koyacağını söyler... alem adamsın)
    selametle...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri