Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sony Vaio SVE-1511W1E/B Dizüstü Bilgisayar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sony Vaio SVE-1511W1E/B Dizüstü Bilgisayar

arkadaşlar böyle birşey yok bir hafta önce aldıgım
    Sony Vaio SVE-1511W1E/B Dizüstü Bilgisayar bu ürün 2200 tl aldım gitigidiyorda inanamadım 1599 kdv dahil üstelik sony tr garantili acaba sorun ne olabilir anlayamadım yardım edecek arkadaşların cevabını bekliyoru aldıgım ürünü iade edecegim lütfen yardım şimdiden tşk ederim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz nereden almıştınız almadan önce interneti arastırsaydınız keşke.Bu bilgisayardan alanlar olmuş bizzat da garantili oldugunu onaylaşmışlar ayrıca gitti gidiyorda kredi kartına puanda veriyor 1600 ürüne karşılık 160 tlde world puanda kazanabilirdiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saglık olsun iade icin sansımı deneyecegim tşk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iade işlmi gercekleşti yarın yeni gelecek olan Sony Vaio SVE-1511W1E/B Dizüstü Bilgisayar nasıl oldugunu yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz nereden almıştınız almadan önce interneti arastırsaydınız keşke.Bu bilgisayardan alanlar olmuş bizzat da garantili oldugunu onaylaşmışlar ayrıca gitti gidiyorda kredi kartına puanda veriyor 1600 ürüne karşılık 160 tlde world puanda kazanabilirdiniz.

Sony Vaio SVE-1511W1E/B ürünü gittigidiyor'dan %5 indirim çeki + 100 Tl world puan kampanyası ile aldım, 1420 Tl'ye geldi. Ürün aldığım günün ertesi gün sabah elimdeydi. Ürün gelince ilk işim Sony Eurasia Türkiye'yi aramak oldu. Aradım ürünün seri numarası ile bilgisayarın arkasında yazan kodu verdiğimde ürünün 2 yıl Sony Eurasia Türkiye garantisinde olduğunu doğruladılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı benliharun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sony Vaio SVE-1511W1E/B ürünü gittigidiyor'dan %5 indirim çeki + 100 Tl world puan kampanyası ile aldım, 1420 Tl'ye geldi. Ürün aldığım günün ertesi gün sabah elimdeydi. Ürün gelince ilk işim Sony Eurasia Türkiye'yi aramak oldu. Aradım ürünün seri numarası ile bilgisayarın arkasında yazan kodu verdiğimde ürünün 2 yıl Sony Eurasia Türkiye garantisinde olduğunu doğruladılar.
    nihayet dizüstü bilgisayar geldi aynen dediginiz gibi cıktı cok hızlı kargo türkiye genelindede 11 şübeleri varmış ürün 1 günde elime geçti bahsi gecen garantide var herşey olanüstü kesinlikle tavsiye edrim bu fiyata gerçektende cok iyi bir ürün kalın saglıcakla ayrıca editöre beyyede tşk ederim

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı benliharun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçektende bahsetiginiz gibi . Aradım ürünün seri numarası ile bilgisayarın arkasında yazan kodu verdiğimde ürünün 2 yıl Sony Eurasia Türkiye garantisinde olduğunu bende teyt ediyorum arkadaşıma katılıyorum iyi akşamlar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçektende bahsetiginiz gibi . Aradım ürünün seri numarası ile bilgisayarın arkasında yazan kodu verdiğimde ürünün 2 yıl Sony Eurasia Türkiye garantisinde olduğunu bende teyt ediyorum arkadaşıma katılıyorum iyi akşamlar:45:
    Sendeki iade ettinmi nasıl iade ettin anlatırsan iyi olur
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sendeki iade ettinmi nasıl iade ettin anlatırsan iyi olur
    aldıgım kişi yabancı degildi yakin arkadaştı rica etim garanti dolmamıştı ürünü aldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aldıgım kişi yabancı degildi yakin arkadaştı rica etim garanti dolmamıştı ürünü aldı
    iyi etmişsin hoca:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri