Galatasaray'ýn baþarýlý futbolcusu Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi..
Galatasaray'da gösterdiði baþarýlý performansýn yaný sýra ortaya koyduðu mücadele ve hýrsý ile sarý-kýrmýzýlý taraftarlarýn gönlünde taht kuran Johan Elmander, Galatasaray TV'ye özel bir röportaj verdi.
Eþi Amanda Elmander ile boðaz manzarasý eþliðinde Galatasaray TV'nin sorularýný yanýtlayan Johan Elmander'in, "Tarafatarý hiçbir zaman geri çevirmem, maaþýmý onlar ödüyor" açýklamasý sarý-kýrmýzýlý taraftarlarý oldukça etkiledi.
Boþ zamanlarýnda Ýstanbul'da bulunan Ýsveçli oyuncular Isaksson ve Holmen ile bolca vakit geçirdiðini ifade eden Elmander, Kasýmpaþa'nýn yeni transferi Isaksson'u yeni bir ev bulana kadar ailesi ile birlikte misafir edeceklerini söyledi.
ELMANDER'ÝN EÞÝ AMANDA ÇOK MUTLU
Ýstanbul'a hayran kaldýðýný ifade eden Johan Elmander'in eþi Amanda Elmander, "Gerçekten inanýlmaz bir atmosfer içerisindeyim. Þu anda dünyanýn en güzel yerinde bulunuyoruz. Burada 3 senemiz daha var. Buraya gelmek bizler için büyük bir macera oldu. Ýstanbul'a gelmeden önce bazý tereddütlerim vardý ancak þu anda bu tereddütlerin hiçbiri kalmadý. Ýstanbul çok büyük bir þehir ve sürekli gezmek gerekiyor. Keþfedilecek bir çok yer var." dedi.
TÜYOLARI LINDEROTH VERMÝÞ
Ýstanbul'da mutlu olduðunu ve transfer tercihi öncesinde Linderoth'tan bilgi aldýðýný ifade eden Elmander, "Eþimle birlikte Ýstanbul'da çok mutluyuz. Þu anda muhteþem bir ortam var, Galatasaray'da 3 senem daha var ve neler olacaðýný göreceðiz. Ýstanbul'a gelirken Tobias Linderoth'tan bilgi almýþtým. Eþim Amanda da Linderoth'un eþiyle görüþtü ve olumlu bilgiler aldý. Daha önce de Ýsveç Milli Takýmý ile Ýstanbul'a gelmiþtim ve buradan etkilenmiþtim." ifadelerini kullandý.
ISAKSSON BÝZÝM MÝSAFÝRÝMÝZ OLACAK
Boþ zamanlarýnda Ýstanbul'da bulunan Ýsveçli arkadaþlarý ile vakit geçirdiði belirten Elmander, Kasýmpaþa'nýn yeni transferi Isaksson'u bir süre evlerinde misafir edeceklerini söyledi.
Isaksson ve Holmen ile güzel vakit geçirdiklerini belirten Elmander, "Futbolcu olarak pek fazla vakit bulamýyorsunuz ancak bulduðunuz zamanlarda da Ýstanbul'daki arkadaþlarýnýz ile vakit geçiriyorsunuz. Þu anda Ýstanbul'da olan bazý Ýsveçli dostlarýmýz var. Kasýmpa'nýn yeni transferi Issakson ev bulana kadar bizim misafirimiz olacak. Isaksson benim çok deðer verdiðim ve uzun yýllardan bu yana tanýdýðým bir insan. Onun Ýstanbul'da olmasý benle beraber olmasý beni çok mutlu etti. Hatta kendisi bugün - 13 Aðustos - bizim eve taþýnacak geçici bir süre için. Yeni evinin anahtarýný alana kadar bizle beraber kalacaklar. Sonuçta hem benim avantaj bu hem de eþim için. Çünkü ailesi de burada, ailesini de çok seviyoruz." þeklinde konuþtu.
Isaksson'un yaný sýra Holmen ile de sýkça görüþtüklerini belirten Elmander, "Sadece Isaksson deðil Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor'da oynanan Holmen de var Ýstanbul'da, onunla da çok sýk görüþüyoruz. Holmen'in de ailesi burada ve onu da çok seviyoruz. Ýstanbul'da küçük bir çete olacaðýný söyleyebilirim." dedi.
"BENÝM MAAÞIMI TARAFTAR ÖDÜYOR"
Galatasaray taraftarýna övgüler yaðdýran Ýsveçli futbolcu, "Tabii ki taraftarlarýmýz bizim için çok önemli. Tabiri caizse, bizim maaþýmýzý onlar ödüyor. Maça gelmeleri bize büyük destek veriyor. Bana gösterdikleri ilgiden çok mutlu ve memnunum. Taraftarlarýn benle resim çektirmek istemesinden ya da gösterdiði ilgiden memnunum ve hiçbir rahatsýzlýðým bulunmuyor. Tarafatarý hiçbir zaman geri çevirmem, maaþýmý onlar ödüyor. Taraftarýmýz bizi her yerde destekliyor ve bu da biz güç veriyor" ifadelerini kullandý.
Fatih Terim'in özel bir teknik direktör olduðunu belirten Elmander, "Fatih hocamýzla çalýþmak büyük bir ayrýcalýk. Hem takým bazýnda hem de milli takým bazýnda yaptýklarý ortada. Tutkulu ve iþine çok baðlý bir insan. Her geçen gün ondan daha fazla þey öðreniyorum. Büyük bir tecrübe ve ben de bu tecrübelerinden faydalanmak istiyorum" dedi..#
Kaynak: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri