Geçmis olsun hepimize
Teşekkur: 0
Geçmis olsun hepimize
Diyecek kelimeleri buraya yazmak istemiyorum
tahmin ediyorum bu forumdan banlanan kişiler tarafından hacklenmiştir ama şifreği nasıl öğrendi soru işareti..
Geçmiş olsun.
Vallaha bende birkaç kelime yazacamda şimdi bizler buraya içimizden geleni yazsak üyelerde yazacak olmayacak nese ben en iyisi içimden sövüyüm onlara.![]()
Geçmiş olsun hepimize
kesin eski editörlerden biridir. böyle kişileri yakalyıp yüksek para cezası verilmiyormu pis sütü bozuk kişi akşam akşam beni günah sokma ne istedin siteden ******
İp numarası var ama adamlar hackshell programları ile giriyor proxy ipler ile eski adminlerden derken görmeden etmeden iftira atmak olmaz bu işleri yapanlar coluk cocuk işleri malesef yaşları 12 ile 18 arası olan velet ler bilgisayarlara trojan atıyorlar siz normal pc nizde örnek bu siteye girdiniz diyelim adam arka planda şifrenizi falan buluyor birçok kişininde banka hesapları bu şekilde boşaltılıyor işin detayına insek sabaha kadar yazsak boş bir site vardı banka gibiyiz hacklenmeyiz dedi araplar 3-4 kez siteyi hacklediler bu işler böyle ne kadar önlem alırsanız alın bir yerden bir acıkla ufak bir kodlar siteyi tahrip edebiliyorlar görevli statusunde olan arkadaşlar mutlaka dikkat etmeleri gerekiyor en zararlı olandan bile kısa süreli zararla dönmektir.
Benim uye oldugum bir site var webmaster sitesi bu sitede profosyenel kişiler yonetiyor adamlar yedek alınıyor biliyormuş siteyi hacklediler user tablosunu silmişler malesef aldıkları yedek dahi bozulmuş tam 18 ay öncesinin yedegine geri döndüler bu işler böyle malesef herşey karsı hazırlıklıyız bu tür veledlere karsı ama gunumuzu alıyorlar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri