REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Gaziantep'te bombalı saldırı!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gaziantep'te bombalı saldırı!

Saldırıda 7 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Gaziantep'te Karşıyaka Polis Merkezi önünde bomba yüklü olduğu belirtilen bir araçta patlama meydana geldi. Terör saldırısı olduğu öğrenilen patlamada olay yerinden geçen iki halk otobüsü ile bir yolcu minibüsü ve bir yabancı plakalı araç paramparça olurken, Gaziantep Valisi Erdal Ata, patlama sonucu 7 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi. Patlama nedeniye çok sayıda kişi de yaralandı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Olay, saat 19.50 sıralarında Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi üzerinde bulunan Karşıyaka Polis Merkezi önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, polis merkezi önünden geçen bomba yüklü bir araçta patlama meydana geldi. Bu sırada olay yerinden geçen iki halk otobüsü ile bir yolcu ile minibüsü ve bir yabancı plakalı araç patlamanın etkisiyle paramparça olurken, çok sayıda araç ile çevredeki dükkanlarda büyük hasar meydana geldi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah belalarını versin. Bugün çağırsınlar askere giderim. Hergün öleceğimize bir gün ölelim bu nedir ya??? Allahtan rahmet diliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sakİn olalim dİyoruz saĞ duyulu olalim dİyoruz ama mİlletİmİzİnde bİr sabri siniri var allah aŞkina. TerÖr yandaŞlari daĞda basina Şov yapiyor bİzİm bÜyÜklerİmİz İcraat yapacaĞina bİze Şİkayet edİyor. Sayin vekİllerİm sayin bÜyÜklerİm sÖz sİzde kalem sİzde gerİsİ anlayana.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Mübarek bayram çok acı bir olay. Malesefki terör dış güçlerin yardımı ile tırmanıp gidiyor. En başta suriye ve İran ve ırak olmak üzere. Tabi bunların arkasında Rusya ve İsrail var.

Şu an türkiye gerçekten ekonomi olarak teknoloji olarak yatırımlar olarak çok iyi gidiyordu ama dış güçler her zamanki gibi Türkiyedeki istikrarı bozmak için terörü kullanıyorlar.

Her zamanki gibi oy ile yıkılmayan hükümeti Terör ile yıkmayı planlıyorlar. Bu zaman kadar hep başarılı oldular. Ama askeriye içindeki solucanlar ama siyaset içindeki hladyocu solucanlar var oldukça bu acılar bu olaylar hep devam edecektir. 1950 ile 75 arasında doğanlar daha iyi bilir sağcı solcu olayları Turgut ozal zamanı bu ilkede nelerin değiştiğini ve sonrasındaki terör olayları. Türkiye ne zaman istikrar sağlasa bu terör tırmanıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart helalolsun imparator

Terim'den çarpıcı Gaziantep saldırısı açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Terim, Kasımpaşa galibiyeti sonrası dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu..

Kasımpaşa galibiyeti sonrası maçı yorumlayan Fatih Terim, Gaziantep'teki saldırıları hatırlatarak 'İyi oynadık 3 puan aldık demeye utanıyorum' dedi.
    Fatih Terim "Antep'te olanlari duyunca, bir yere ates düsmüs, kardes kardesi vurmus, burada iyi oynadik 3 puan aldik demeye utaniyorum... Türkiye'de canlar giderken, olaylar olurken, içim yanıyorken kusura bakmayın futbol konuşamam..' şeklinde konuştu.
    "Açıkçası 'Güzel güzel konuşayım' diye aşağı indim ama maçtan sonra Gazientep olaylarını duyunca vazgeçtim. Bir yere ateş düşmüş, ülkede kan gövdeyi götürüyor, kardeş kardeşi vuruyor... 'Sevinçliyim' demeye utanıyorum." diyen Terim, şunları söyledi:

ÜLKE NEREYE GİDİYOR YAZIKLAR OLSUN

"Bu ül***e ne oluyor? İnanın futbol konuşmak içimden gelmiyor. Bunlar vatan evladı değil mi? Bunların anası babası yok mu? Bu ülke nereye gidiyor? Yazıklar olsun. Tamam futbol konuşalım ama ben bu akşam futbol konuşmak istemiyorum. Ülkede bombalar atılıyor, toplu katliamlar oluyor. Öyle 'Kınıyorum' falan da yok. Öldük bu 'Kınıyorumlar' yüzünden! Röportaj yapacak durumum yok. Moralim çok bozuk. Bu ülkenin ay-yıldızını ben de taşıdım. Şimdi burada 'Sağdan geldi, soldan gitti' mi diyeyim? Benden bu akşam hiçbir şey beklemeyin."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sehit ailelerine ALLAH sabır versin yaralılarada acil şifalar versin
    son zamanlarda iyice artmaya basladı terör olayları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah islah esin diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gaziantep'te bombalı saldırı: 8 ölü
    Gaziantep'te Karşıkaya Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir araç inflak etti. İlk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği patlamada, 64 kişi de yaralandı.

son bilgi bu seilde sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olaylar almış başını gitmiş. Pkk partisinin binası yakılmış balkonunaTürk bayrağı asılmış.

Bizim bayrağımızın o balkonda ne işi var ya. Yakılıp yıkılan bir yere Türk bayrağı asılırmı yaaa.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorum yok. çünkü icraat makamındaki şarlatanlar hala terörü halka şikayet etmekle meşguller.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri