Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Gaziantep'te bombalý saldýrý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Gaziantep'te bombalý saldýrý!

Saldýrýda 7 kiþi öldü, çok sayýda yaralý var

Gaziantep'te Karþýyaka Polis Merkezi önünde bomba yüklü olduðu belirtilen bir araçta patlama meydana geldi. Terör saldýrýsý olduðu öðrenilen patlamada olay yerinden geçen iki halk otobüsü ile bir yolcu minibüsü ve bir yabancý plakalý araç paramparça olurken, Gaziantep Valisi Erdal Ata, patlama sonucu 7 kiþinin yaþamýný yitirdiðini söyledi. Patlama nedeniye çok sayýda kiþi de yaralandý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Olay, saat 19.50 sýralarýnda Karþýyaka Mahallesi Þoför Ali Caddesi üzerinde bulunan Karþýyaka Polis Merkezi önünde meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, polis merkezi önünden geçen bomba yüklü bir araçta patlama meydana geldi. Bu sýrada olay yerinden geçen iki halk otobüsü ile bir yolcu ile minibüsü ve bir yabancý plakalý araç patlamanýn etkisiyle paramparça olurken, çok sayýda araç ile çevredeki dükkanlarda büyük hasar meydana geldi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah belalarýný versin. Bugün çaðýrsýnlar askere giderim. Hergün öleceðimize bir gün ölelim bu nedir ya??? Allahtan rahmet diliyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SakÝn olalim dÝyoruz saÐ duyulu olalim dÝyoruz ama mÝlletÝmÝzÝnde bÝr sabri siniri var allah aÞkina. TerÖr yandaÞlari daÐda basina Þov yapiyor bÝzÝm bÜyÜklerÝmÝz Ýcraat yapacaÐina bÝze ÞÝkayet edÝyor. Sayin vekÝllerÝm sayin bÜyÜklerÝm sÖz sÝzde kalem sÝzde gerÝsÝ anlayana.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Mübarek bayram çok acý bir olay. Malesefki terör dýþ güçlerin yardýmý ile týrmanýp gidiyor. En baþta suriye ve Ýran ve ýrak olmak üzere. Tabi bunlarýn arkasýnda Rusya ve Ýsrail var.

Þu an türkiye gerçekten ekonomi olarak teknoloji olarak yatýrýmlar olarak çok iyi gidiyordu ama dýþ güçler her zamanki gibi Türkiyedeki istikrarý bozmak için terörü kullanýyorlar.

Her zamanki gibi oy ile yýkýlmayan hükümeti Terör ile yýkmayý planlýyorlar. Bu zaman kadar hep baþarýlý oldular. Ama askeriye içindeki solucanlar ama siyaset içindeki hladyocu solucanlar var oldukça bu acýlar bu olaylar hep devam edecektir. 1950 ile 75 arasýnda doðanlar daha iyi bilir saðcý solcu olaylarý Turgut ozal zamaný bu ilkede nelerin deðiþtiðini ve sonrasýndaki terör olaylarý. Türkiye ne zaman istikrar saðlasa bu terör týrmanýyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart helalolsun imparator

Terim'den çarpýcý Gaziantep saldýrýsý açýklamasý

Galatasaray teknik direktörü Terim, Kasýmpaþa galibiyeti sonrasý dikkat çekici bir deðerlendirmede bulundu..

Kasýmpaþa galibiyeti sonrasý maçý yorumlayan Fatih Terim, Gaziantep'teki saldýrýlarý hatýrlatarak 'Ýyi oynadýk 3 puan aldýk demeye utanýyorum' dedi.
    Fatih Terim "Antep'te olanlari duyunca, bir yere ates düsmüs, kardes kardesi vurmus, burada iyi oynadik 3 puan aldik demeye utaniyorum... Türkiye'de canlar giderken, olaylar olurken, içim yanýyorken kusura bakmayýn futbol konuþamam..' þeklinde konuþtu.
    "Açýkçasý 'Güzel güzel konuþayým' diye aþaðý indim ama maçtan sonra Gazientep olaylarýný duyunca vazgeçtim. Bir yere ateþ düþmüþ, ülkede kan gövdeyi götürüyor, kardeþ kardeþi vuruyor... 'Sevinçliyim' demeye utanýyorum." diyen Terim, þunlarý söyledi:

ÜLKE NEREYE GÝDÝYOR YAZIKLAR OLSUN

"Bu ül***e ne oluyor? Ýnanýn futbol konuþmak içimden gelmiyor. Bunlar vatan evladý deðil mi? Bunlarýn anasý babasý yok mu? Bu ülke nereye gidiyor? Yazýklar olsun. Tamam futbol konuþalým ama ben bu akþam futbol konuþmak istemiyorum. Ülkede bombalar atýlýyor, toplu katliamlar oluyor. Öyle 'Kýnýyorum' falan da yok. Öldük bu 'Kýnýyorumlar' yüzünden! Röportaj yapacak durumum yok. Moralim çok bozuk. Bu ülkenin ay-yýldýzýný ben de taþýdým. Þimdi burada 'Saðdan geldi, soldan gitti' mi diyeyim? Benden bu akþam hiçbir þey beklemeyin."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sehit ailelerine ALLAH sabýr versin yaralýlarada acil þifalar versin
    son zamanlarda iyice artmaya basladý terör olaylarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

allah islah esin diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gaziantep'te bombalý saldýrý: 8 ölü
    Gaziantep'te Karþýkaya Polis Karakolu yakýnlarýnda bomba yüklü bir araç inflak etti. Ýlk belirlemelere göre 8 kiþinin hayatýný kaybettiði patlamada, 64 kiþi de yaralandý.

son bilgi bu seilde sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Olaylar almýþ baþýný gitmiþ. Pkk partisinin binasý yakýlmýþ balkonunaTürk bayraðý asýlmýþ.

Bizim bayraðýmýzýn o balkonda ne iþi var ya. Yakýlýp yýkýlan bir yere Türk bayraðý asýlýrmý yaaa.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yorum yok. çünkü icraat makamýndaki þarlatanlar hala terörü halka þikayet etmekle meþguller.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri