REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: işte o terörist

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden dersim ermeniler süryanilerrin katliamını yapan kimdir onuda size söyliyeyim bunları yapanda türk yahudileridir bunu yapmakla amaçları kaviler arasında fark oluşturmak hırıstyanlığı müslümanlara karşı salmak ortadan kaldırmak için zihinlerini çalıştırdılar geleceği işte ne oldu şuan yahudi bölümlerinin arasında ergenekonun içinde ermeni var snatçı arasında var her yerde üstlerdir nefretle müslümanlara karşı çıkarlar bugün işte konple müslüman müslümanlara karşı kışkırtarak ortadan kaldırmak istiyor türk ve kürt meselesi zihinleriyle yaratarak yok ediyorlar bu bilgileri cinle temasla elde ettiğim bilgilerdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları yapmakla amacı türkleri kötülemak vahşet bir kavim olarak ermenilere ve düğer gayribsülminlerin gözünde kötülemek amacındaydı böylelikle türkleri kötü olarak göstermekti bu yahudilere görev verende ingilis yahudileriydi şimdi bu olayları yapan yahudiydi siz türk müslümanlar yapmış bulunuyorsunuz kimse gerçeği bilmedi halde suç sizde kalıyor işte cinlerin vazıtasıyla gerçeği söyledim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi tüm dünyayı böyle kontürol ediyor ingilis çinin devlet sistemini yönetiyor düşün bir yaaa yok pkk böyle yaptı gidelim yok edelim parçalayalım formlarda gövde gösterisi yaparak kışkırtıyor sizi yahudiler arkadaşım bunları yazan yahudidir akıllı olun oyuna gelmeyin şimdi böyle yapacağınıza üstleri yok edin ermenileri yok edin şimdi kalkarsanız pkk avına giderseniz pkk üstlerini sevindirirsiniz aynı şekilde pkk militanlara söyliyorum askerleri öldürürseniz devlet üstlerini sevindirirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar size birşey daha söyleyeyim 77 kişi öldüren norveç asıllı anders breivik vardır işte bu mason ve yahudi değildir gerçekbir hırıstyandır osmanlı derinde yaşayan olayları gözarda tutarak türkiyeyi bombalayacaktı keşke gelseydi beni suçlamayın bu konuda keşke gelseydim istanbulda masonların bulnduğu lüx yerleri havaya uçururdu böylece yapamadınız bir şeyi yapmış olurdu ama masonlar elerinden geleni yaptı onu tutukladı 21 yıl ceza verdi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri