REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Hatay'da karanlık misafirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood Hatay'da karanlık misafirler

Türkiye'ye sığınan Suriyeliler arasında El Kaide militanları olduğu iddia ediliyor.

Suriye’den kaçan mültecilerin çoğu kurulan kamplarda kalıyor. Ancak binlercesi ise Hatay, Antakya ve Kilis’te kiraladıkları evlerde yaşıyorlar. Özellikle Hatay sokaklarında tedirginlik hakim. Hataylılar, gelenlerin olay çıkardığını, lokantalarda hesap ödemediğini iddia ediyor. Hatta tiplerinden ve kaba hareketlerinden dolayı onların El Kaide militanı bile olduğunu söyleyen var...

Otobüs parası bile vermiyorlar

Hesap ödemiyorlar

Hataylılar, kamplarda olması gereken yüzlerce hatta binlerce Suriyeli’nin şehir merkezinde yaşadığını ve huzursuzluk yarattığını iddia ediyor. Hatta iddialar o kadar büyük ki bu kişilerin arasında El Kaide militanlarının bile olduğu yüksek sesle ifade ediliyor. İşte bu iddialarının izini Hatay sokaklarında sürdük. İlk durağımız, Suriyelilerin en fazla ev kiraladıkları mahalle olan Akasya ve Aksaray oldu. Akasya Mahalle Muhtarı Mustafa Yücedal, mahallesinde yaklaşık 200 yabancı yaşadığını söyledi. Bu kişilerin pasaportsuz olarak, kaçak yollardan Hatay’a girip; tanıdıkları vasıtasıyla ev kiraladıklarını iddia etti: “Varlıklı aileler pasaport ile giriyor ancak maddi durumu kötü olanların Hatay’a nasıl girdikleri belli değil. Böyle de çok aile var. Bir evde 20 kişi kalıyor. Bazılarının kim olduğu belli değil. Geceleri sokaklarda dolaşan garip tipler var. Mahalleli tedirgin, geceleri sokağa çıkmaya korkuyoruz. Gündüz vakti ise kimse çocuğunu dışarı çıkarmıyor. Özellikle bu kişilerin Suriye’deki cezaevlerinden çıkan mahkumlar olduğunu düşünüyoruz. Son derece kaba insanlar ve kurallara uymuyorlar. Otobüse bile bindiklerinde ‘Biz Türk hükümetinden izinliyiz, para vermeyiz’ diyorlar.”

memlekete giren 2000 suriye li TÜRKİYEDE sırra kadem bstı adamlar kayıp

vaybenim memleketim vayyy...
    Konu zekı62 tarafından (25-08-2012 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye dönülmesi zor yolara giriyor ALLAH sonumuzu hayır eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu akp'li burokratların suçu. tek sorumlusu hükümet. TÜRKİYEYİ çok kötü yöne sürüklüyorlar. inşallah bizi bize düşürmezler. ben suriyelilerden nefret ediyorum allah belalarını versin. varya yol üzerinden her 15/20 dadikada bir geçen ambulans sesinden bıktık. geçen TÜRK bir vatandaş düştü. ambulansı aradık neymiş suriyelerle ilgileniyormuş suriye sınır seferi var şimdi gönderemeyiz. eee ne olacak dedik. bilmem dediler. ya özel taksi tutun getirin yada bekleyin suriyeli gelsin. sonra size bakarız. her kim başka ülkenin insanını birinci sıraya yerleştirip. ona TÜRK vatandaşından daha fazla hak sayıyorsa dünyanın en büyük şerefsizidir. ambulans sesinden bıktık yeeter artık. TC. çıkarı ne. tek çıkar amerika. o benzine mazota oturacak bizde burda ona yalakalık yaparak benzini 5 lira küsür fiata alacaz. bu yüz kızatrıcı bir suçtur. yaşadaklarına dair büyük utanç duymaları gerek. her kim TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ve yurdum insanını severse ülke için memleket için yurdum insanı için bir şeyler yapmak lazım. dış ülke çıkarı benim için hiç bir anlam taşımıyor. benim için önemli olan TC. ve TC vatandaşıdır. başka ülke ve ülke insanının benim yanımda çok affedersiniz b..tan farkı yok. önce ülkem ve ülkemin insanı. bu kadar. bide bir şey daha ekleyim eskiden yayladığına gidilince mesela caddede sokakta her hangi bir insana belediye başkanının ismini kullanarak sorun herkes bilirdi yol gösterirdi. ya şimdi gidin sorun caddelerde ve sokaklarda yayladağlıdan ziyade suriyeli var. ve o sorduğun yüzde yüz arap çıkacaktır. yüzlerine baktığınızda zaten dünyanın en adı en karaktersiz en şerefsiz anti sosyal az gelişmiş insancık olduğunu anlarsınız. kafalarına bakın her biri militan gibi saç sakal üç karış kocaman olmuş bakımsız. pis mahluklar. bazı hayvanlar bile onlardan bin kat daha gelişmiş. neden çünkü anti sosyal insanlarda o yüzden. bir çok hayvan onlardan daha sosyaldır. selmametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları TÜRKİYEYE ALANIN ANASINI AVRADINI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devleti sizmi kurtaraçaksınız.? erdogan varken. akp ye oy verirken milletin aklı nerdeğdi. gün geleçek bu topraklar amerikanın olaçak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası siyaset meydanı değil herkes yazdıklarına dikkat etsin.....
    Konu muslum-baba tarafından (25-08-2012 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    devleti sizmi kurtaraçaksınız.? erdogan varken. akp ye oy verirken milletin aklı nerdeğdi. gün geleçek bu topraklar amerikanın olaçak
    parsel parsel satılmış zaten israile amerikalılara ne kalmışki zaten geriye kendi ülkemizde zaman gelecek köle gibi yaşayacagız müslüm baba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri