Değerli dostlar; benim sorunum şu: her şey normal internet var pc yi açtığım zaman yaklaşık olarak 1 saate yakın net kullanıyorum. Bu sırada net olduğu halde internete giremiyorum. Bu 10 dk. Bilemedin 15 dk. Sürüyor. Tekrar düzeliyor.yani şöyle anlatayım net te örnek supersatforumu açamıyorum yada google açamıyorum. Denemek için bir şey indiriyorum o indirme işlemi devam ediyor kesilmiyor fakat sayfaları açamıyorum netten çok araştırdım herkes bir şeyler yazmış bir çoğunu uyguladım nafile. İnternet kendimin modem pc nin yanında bu iş wireleslede aynı kablolu ilede aynı denedim. Modemim zyxel p-660w-tx serisi hatta birkaç sefer medeme arayüzden reset bile attım çözüm bulamadım bir ara winaso registry optimizer ile ie menageri repair ettim bir iki gün düzelir gibi oldu yok yok hatta cclaner de kullanıyorum. (Eset smart security 5 kullanıyorum birde ıobit malware bunların etkisi olurmu?) çözüm arıyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür eder saygılar sunarım. ( Sistemim Windows xp professionel sp3 intel Pentium 4 cpu 2.40 ghz 1.0 ram nvıdıa geforce fx 5500 )
Yer imleri