REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Net olduğu halde sayfalar açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Net olduğu halde sayfalar açılmıyor

Değerli dostlar; benim sorunum şu: her şey normal internet var pc yi açtığım zaman yaklaşık olarak 1 saate yakın net kullanıyorum. Bu sırada net olduğu halde internete giremiyorum. Bu 10 dk. Bilemedin 15 dk. Sürüyor. Tekrar düzeliyor.yani şöyle anlatayım net te örnek supersatforumu açamıyorum yada google açamıyorum. Denemek için bir şey indiriyorum o indirme işlemi devam ediyor kesilmiyor fakat sayfaları açamıyorum netten çok araştırdım herkes bir şeyler yazmış bir çoğunu uyguladım nafile. İnternet kendimin modem pc nin yanında bu iş wireleslede aynı kablolu ilede aynı denedim. Modemim zyxel p-660w-tx serisi hatta birkaç sefer medeme arayüzden reset bile attım çözüm bulamadım bir ara winaso registry optimizer ile ie menageri repair ettim bir iki gün düzelir gibi oldu yok yok hatta cclaner de kullanıyorum. (Eset smart security 5 kullanıyorum birde ıobit malware bunların etkisi olurmu?) çözüm arıyorum yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür eder saygılar sunarım. ( Sistemim Windows xp professionel sp3 intel Pentium 4 cpu 2.40 ghz 1.0 ram nvıdıa geforce fx 5500 )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki modemden başka cıkış veriyormusun uydu cihazınıza falan?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki modemden başka cıkış veriyormusun uydu cihazınıza falan?
    yok be dostum daha hd almadığım için o dediğin yok o sonra olacak inşaallaah çok teşekkürler. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok be dostum daha hd almadığım için o dediğin yok o sonra olacak inşaallaah çok teşekkürler. saygılar sunarım.
    Bazen cihaz ile uydu cakışabiliyor o yüzden sordum bu sorunun ana kaynagı modem gibi gorunuyor başka bir modem veya pc denedinizmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazen cihaz ile uydu cakışabiliyor o yüzden sordum bu sorunun ana kaynagı modem gibi gorunuyor başka bir modem veya pc denedinizmi?
    yok be dostum denemedim hele şu okullar açılsın sınıftaki pc ile veya okula götürür orda denerim şimdi kime söyleyim apartmanda herkes birşey var sanır. bala kesilir şimdilik idare ediyorum fakat okul açıldığında zor olur.işlem yaparken giderse çok perişan olurum çok sağolasın saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün fuzuli eklentilleri kaldırıp bir dene istersen toolbar vs...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri