Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Net olduðu halde sayfalar açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Net olduðu halde sayfalar açýlmýyor

Deðerli dostlar; benim sorunum þu: her þey normal internet var pc yi açtýðým zaman yaklaþýk olarak 1 saate yakýn net kullanýyorum. Bu sýrada net olduðu halde internete giremiyorum. Bu 10 dk. Bilemedin 15 dk. Sürüyor. Tekrar düzeliyor.yani þöyle anlatayým net te örnek supersatforumu açamýyorum yada google açamýyorum. Denemek için bir þey indiriyorum o indirme iþlemi devam ediyor kesilmiyor fakat sayfalarý açamýyorum netten çok araþtýrdým herkes bir þeyler yazmýþ bir çoðunu uyguladým nafile. Ýnternet kendimin modem pc nin yanýnda bu iþ wireleslede ayný kablolu ilede ayný denedim. Modemim zyxel p-660w-tx serisi hatta birkaç sefer medeme arayüzden reset bile attým çözüm bulamadým bir ara winaso registry optimizer ile ie menageri repair ettim bir iki gün düzelir gibi oldu yok yok hatta cclaner de kullanýyorum. (Eset smart security 5 kullanýyorum birde ýobit malware bunlarýn etkisi olurmu?) çözüm arýyorum yardýmlarýnýz için þimdiden çok teþekkür eder saygýlar sunarým. ( Sistemim Windows xp professionel sp3 intel Pentium 4 cpu 2.40 ghz 1.0 ram nvýdýa geforce fx 5500 )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Peki modemden baþka cýkýþ veriyormusun uydu cihazýnýza falan?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Peki modemden baþka cýkýþ veriyormusun uydu cihazýnýza falan?
    yok be dostum daha hd almadýðým için o dediðin yok o sonra olacak inþaallaah çok teþekkürler. saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kýlavuzlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yok be dostum daha hd almadýðým için o dediðin yok o sonra olacak inþaallaah çok teþekkürler. saygýlar sunarým.
    Bazen cihaz ile uydu cakýþabiliyor o yüzden sordum bu sorunun ana kaynagý modem gibi gorunuyor baþka bir modem veya pc denedinizmi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bazen cihaz ile uydu cakýþabiliyor o yüzden sordum bu sorunun ana kaynagý modem gibi gorunuyor baþka bir modem veya pc denedinizmi?
    yok be dostum denemedim hele þu okullar açýlsýn sýnýftaki pc ile veya okula götürür orda denerim þimdi kime söyleyim apartmanda herkes birþey var sanýr. bala kesilir þimdilik idare ediyorum fakat okul açýldýðýnda zor olur.iþlem yaparken giderse çok periþan olurum çok saðolasýn saygýlar sunarým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bütün fuzuli eklentilleri kaldýrýp bir dene istersen toolbar vs...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri