Arda Turan'ýn Paris Hilton'la çektiði reklam filmi sanal alemde dalga konusu oldu. Özellikle firmanýn ucuzluðu ve senaryo ti'ye alýndý.

Arda Turan'ýn Paris Hilton ile oynadýðý reklam filmi yayýnlandý. Ancak, bu reklam filmi kýsa sürede sanal alemin en çok konuþulanlarý arasýna adýný yazdýrdý. Sosyal medyada alay konusu olan reklam için öyle geyikler yapýldý ki... Özellikle firma ürünlerinin ucuzluðu ve reklamýn kalitesiz oluþu ti'ye alýndý...

Firmanýn Paris Hilton'u tercih etmesi ve 19 liralýk ceket giydirmesine atýfta bulunan izleyicilerin sayýsý bir hayli fazla. Bir sigara parasý tutarýndaki kýyafetleri gören ardanýn baygýnlýk geçirmesini komik bulanlar, hem Arda Turan'a hem Paris Hilton'a hem de reklam senaristine verdi veriþtirdi.

Firmanýn da eleþtirilerden nasibini aldýðý geyikler þöyle...

*Paris Hilton'u getirip böyle reklam yaptýrmak neyin kafasý?

*Arda turan'la paris hilton'ýn oynadýðý reklamý görünce tv'ye gürz, çekiç, ingiliz anahtarý, levye, sabo terlik fýrlatasý gelen bi ben miyim?

*Biraz önce Arda Turan ve Paris Hiltonun reklamýný izledim, senaryoyu yazanýn Rakýyý susuz içdiðine eminim.

*Paris Hilton ve Arda Turan'ýn oynadýðý reklam filmini görünce,Ali Aðaoðlu Hollywood yýldýzý gibi gözüktü gözüme...

*Arda Turan in reklamdaki fonlu saclari sebebiyle kuaforlerde fon cekme islemi gecici 1sureyle durduruldu.

*Paris Hilton ve Arda Turan'lý reklamý izleyip hayata dair tüm umutlarýmý kaybedeli beþ sanýye oluyor.

*naptýn gari lo+atilla taþ+arda turan&paris hilton > beyin kanamasý+kýsmi felç+inme. NET!

*Bunu bir öðrenci çekse FF ile kalýrdý.

*Telefonumdan kota harcadým. Piþmaným.

*Arda Turan ve Paris Hilton'un oynadýðý reklamý izleyin ve kötü reklam filmi nasýl olur öðrenin...

*Gomlek 19.90 My darling ne lan?

*Paris Hilton ve Arda Turan'li reklam cok basit ve itici olmus.Bizim futbolcular mumkunse reklamlarda yer almasin.

*Arda Turan igrenc reklamlarda oynamaya yemin etmis

*Herseye what derken, sen kimsin sorusuna cevap vermesý enteresan olmus!

*Paris Hiton'la Arda Turan'ýn oynadýðý reklamý Yunanistan'a itelemek yetmez, Mars'a hatta baþka bir galaksiye iteleyelim!

*Arda Turan! Paris Hilton ile oynamak kolay kuzum. Mesele Hasan Ali, Bekir, Aydýn gibilerle oynamak.

*Þimdi Arda Turan ve Paris Hiltonun reklamýný izledim, gerçekten de senaryoyu yazanýn çamaþýr suyu içdiðine eminim.