Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Kendine mail at, 30 yıl sonra al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi harita bıraktım ben o baksın bulsun 2000 li yıllara ait lnb dieseq skart falan bir sandık yaptım o zaman a kadar bunlar değerlenir tarihi eser sınıfına girer iyi para eder o zaman iyi düşünmüşüm değilmi?
    bende rg6 kablo bırakacam usta. malum ozamanlar kablosuz iş yaparlarsa belki değere biner bizim kablolar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eflerini de koymayı unutma o dönemlerde ef bulamazlar mazallah torun sana beddua etmesin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eflerini de koymayı unutma o dönemlerde ef bulamazlar mazallah torun sana beddua etmesin?
    eee o kadar malzameye birde yan keski koyalım bari onsuz nasıl kabloyu açıp ef takacak torunlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman kadar yan keskide kalkarmı acaba:49: ya boşver abi cok masreflı oluyor bıcakla dişi ile falan acsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman kadar yan keskide kalkarmı acaba:49: ya boşver abi cok masreflı oluyor bıcakla dişi ile falan acsın
    hocam bıçakla açacak ama ya lazer bıçaklar olursa mazallah kabloyu komple yakar bizim torun ben her ihtimalekarşı takım sandığınıda bırakayımda tam olsun. beddua almayalım arkadan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzelde cok masraflı olmadı mı bu torun daha dogmadan :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzelde cok masraflı olmadı mı bu torun daha dogmadan :49:
    yapacak bişeyyok hocam mezarda kulak çınlamasından iyidir sanırım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri