Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: 20TL'ye Sýnýrsýz internet, Heryöne 5000sms, Heryöne 500dk AVEA SEÇ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 20TL'ye Sýnýrsýz internet, Heryöne 5000sms, Heryöne 500dk AVEA SEÇ

KAMPANYA BÝTTÝ.
    20TLYE 500DK + 5000SMS OLARAK SATILIYOR
    ÝNTERNET ÝSTÝYORSANIZ 10TL VERÝP 1GB ALABÝLÝYORSUNUZ
    TOPLAMDA 30TL...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    Mevcutta þuan avea faturasýz hat kullanan arkadaþlar,
    hattýný faturalý yaparak,
    Heryone 500dk
    Heryone 5000sms
    ve 1gb AKK
    sonrasý 128k hýzýnda olan sýnýrsýz internete sahip olabilirsiniz.

Diðer operatörler 500dkyý 20 tlden aþaðý satmazken avea 500 dknýn yanýnda sms ve sýnýrsýz internet veriyor.
    Bu güne kadar çýkmýþ en iyi kombine tarife budur.

Tek yapmanýz gereken avea Müþteri hizmetlerini arayýp ''20tlye 500 dk +5000sms + 1gb internet olan SEÇ tarifesine geçmek istiyorum'' demeniz yeterli. 15 dklýk þebeke kaybýndan sonra, telefonunuzu kapatýp açtýgýnýzda artýk hattýnýz faturalý olmuþ olacak.

Aveanýn bu kampanyadan 2 þartý var.
    1 yýllýk avea faturalýda kalma taahutu ve efatura abonesi olmak veya kredi kartýna otomatik ödeme talimatý vermek.

Normal þartlarda aveaya güvenmem ama bu tarife kaçmaz diyerek kendimde 32li hattýmdaki yýkýlan paketten vezgecið bu tarifeye gectim.
    Kesinlikle herkese öneririm.

AYRINTI;

Faturasýz Avealýlara özel süper kampanya! Faturasýz hattan Faturalý S.E.Ç. tarifelerine geçin, Faturalý S.E.Ç. Baðlan ve Faturalý S.E.Ç. Mesajlaþ paketlerinden 12 ay boyunca ücretsiz yararlanýn!

Kampanya, 7 Aðustos 2012-30 Eylül 2012 tarihleri arasýnda geçerlidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için kampanya dönemi içerisinde Avea’nýn faturasýz tarifelerinden Faturalý S.E.Ç. 500, Faturalý S.E.Ç. 1000, Faturalý S.E.Ç. 1500 ve Faturalý S.E.Ç. 3000 tarifelerinden herhangi birine geçiþ yapýlmasý ve Faturalý S.E.Ç. Mesajlaþ ve Faturalý S.E.Ç. Baðlan Paketleri’nin satýn alýnmasý gereklidir.
    Kampanya kapsamýnda Faturalý S.E.Ç. Mesajlaþ ve Faturalý S.E.Ç. Baðlan paketleri 12 fatura dönemi boyunca ücretsiz olarak sunulacaktýr. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren söz konusu paketler otomatik olarak ve ilgili tarihte geçerli olan paket ücretleri yansýtýlarak tanýmlanacaktýr. Paketler ücretlendirilmeye baþlamadan 15 gün önce bilgilendirme SMS’i gönderilecektir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için Avea Müþteri Hizmetleri aracýlýðýyla otomatik ödeme talimatý vererek ya da e-fatura abonesi olarak faturasýz hattan faturalý hatta geçiþ yapýlmasý gereklidir.
    Kampanyadan yararlanabilmek için faturalý hatta geçiþ iþlemi tamamlandýktan sonra Faturalý S.E.Ç. Mesajlaþ ve Faturalý S.E.Ç. Baðlan paketlerinin Müþteri Hizmetleri tarafýndan tanýmlanmasý gerekmektedir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken baþka bir Faturalý S.E.Ç. tarifesine geçiþ yapan müþteriler kampanyadan yararlanmaya devam edeceklerdir.
    Kampanyadan yararlanmakta iken Faturalý S.E.Ç. tarifeleri haricinde diðer faturalý tarifelere ya da faturasýz tarifelere geçiþ yapan müþteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyeceklerdir.
    Konu MUTAF tarafýndan (06-10-2012 Saat 00:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben faturalý TURKCELL kullanýyorum ama Faturasýz AVEA hattýmda var ama nedense güvenesim gelmiyor. 2-3 ay sonra o fatura olur 30 tl sonraki ay olur 40 tl baþýma gelmedi deðil fatura kesilmeden 1 gün önce bakýyorum hiç dakka aþýmý yok sms gönderimi yok internete hiç girmemiþim zamanýnda heryöne 150 dkka tarifesini kulanýyordum 15 tl lik o fatura olurdu 30 tl sonraki ay olurdu 40 tl. Arardým MH yok efendim tarifenizin sýnýrýný aþmýþsýnýz SMS göndermiþsiniz. Yahu ben neyaptýðýmý bilmiyormuyumda bana SMS göndermiþsiniz diyor. Hem ben SMS göndermeyi seven biride deðilimki. Ben daha AVEA faturalý almayacam ama alan arkadaþlara hayýrlý olsun nediyelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þubat ayýnda 1 hattýmý avea faturalýya tasýmýstým.
    vergiler dahil 11.5 liraya her yone bilmem kaç dk veriyordu.
    o hattýa 1 yýl taahut verdim ve toplamda her yone 320dk verdiler, faturamýda 9.5 liraya düþürdüler. ozamandan buzamana iki ayda bir faturam 19 tl geliyor.
    6 ayda 3 kezgeldi zaten fatura. en ufak yanlýslýk olmadý. buna guvenerek diðer hattýmý yukarýdaki kampðanyaya kaydettim.

Yoksa eski arkadaþlar bilirler, avea ile iþim olmaz diye defalarca demiþimdir bu sözümü yedim artýk..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu internet dediginiz sýnýrsýz bizim pc,lere oluyormu yoksa sadeçe cep telfonamý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu internet dediginiz sýnýrsýz bizim pc,lere oluyormu yoksa sadeçe cep telfonamý.

telefondan internet deniliyor fakat, telefonu modem gibi tanýtýp hatta sim kartý wýnn gibi cihazlara takýp pcden internet kullanabilirsin.
    1 gb kota var, aþarsan ücretlendirme yok. fakat hýzýn 128k düþüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gdfgfg

Kullanýcý Bilgi Menüsü

süper fikir tarifesinde (taahhütsüz) yeni hat aldým.internette inceleyin 100 dk 9 TL 200dk 13 TL .ay sonu fatura geliyor.konuþma ücreti 2,90 fatura tutarý 18,5.Arýyorum niye böyle diye. diyorlar ki vergi vergi vergi.ben de diyorum ki gerçekten süper fikir.(insanlarý soymak için)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kampanya bitmiþtir arkadaþlar.
    daha doðrusu 500dk ve 5000sms 20tlden alýnýyor, internet aalcaksanýz 10tl daha verip 1gblýk sýnýrsýz internete sahip oluyorsunuz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri