bende þöyle bir sorun oluyor arkadaþlar 21 derece yi ayarlýyorum 90 lýk canakla sinyal %55 60 sinyal alýyorum 5 6 gun sonra kayboluyor canayý yine ayarlýyorum yine ayný sorun oluyor neden acaba 2aydan beri böyle oluyor. þimdiden teþekkürler
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
bende þöyle bir sorun oluyor arkadaþlar 21 derece yi ayarlýyorum 90 lýk canakla sinyal %55 60 sinyal alýyorum 5 6 gun sonra kayboluyor canayý yine ayarlýyorum yine ayný sorun oluyor neden acaba 2aydan beri böyle oluyor. þimdiden teþekkürler
çanaðýn ayaklarý saðlam monte edildimi. Bir çanaðýn borusunda herhangi bir eðrilik varmý. ve civatlarý iyi sýktýðýnýza eminmisiniz. Bir ihtimalde LNB de sorun olabilir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
canagýn borusu egri ondan olabilir belki saolun teþekkürler
küçük bi ihtimal de olsa þu olabilirmi uydular zaman zaman yörüngesinden sapýyor uydu kontrol merkezleri belli peryotlarla tekrar yörüngeye çekiyor bundan ***naklanýyor olabilirmi.
Hayir. Uydularin yörüngesi dogal olarak degisiyor ama bu nedenle sinyal kesilmesi olmuyor. Türksat A.S. tarafindan uydularin pozisyonu sürekli kontrol edilmekte. Türksat 2/3A'da az hareketlilik olsa tekrar yerine getiriliyor, bu da komple sinyal kaybina yol acmiyor.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri