uydu alıcım sanırım eski güncelleme yaptırıyorum fakat yenilenen tv8 eski frekansında kalıyor açılmıyor yenileme yaptığım zaman pek kanal bulmuyor bulduklarının çoğu şifreli hatta trt 1 üzerinde bile $ işareti var fakat açıyorumçoğu arkadaşımda uyduya geçen kanallar mevcut ama ben tarama yaptığım zaman kanal bulamıyorum yazılım vs vs hiç bir şey yaptırtmadım turksat 3a sanırım öyle yeni bir uyduya geçildiği zaman bi ara götürmüştüm halledip geri verdiler kendim yapmak istiyorum fakat gözüm yemiyor anlattıklarınız çin yazısı gibi geliyor bana anlattıklarınızı yapan dükkanlar mevcut mu ? kendim yapmaya çalışsam daha mı ucuza gelir ? nasıl yapacağım veya eskişehirde uydumu gençleştirecek bir yer bilen var mi ? yorumlar için şimdiden teşekkürler

Teşekkur:
çoğu arkadaşımda uyduya geçen kanallar mevcut ama ben tarama yaptığım zaman kanal bulamıyorum yazılım vs vs hiç bir şey yaptırtmadım turksat 3a sanırım öyle yeni bir uyduya geçildiği zaman bi ara götürmüştüm halledip geri verdiler kendim yapmak istiyorum fakat gözüm yemiyor anlattıklarınız çin yazısı gibi geliyor bana anlattıklarınızı yapan dükkanlar mevcut mu ? kendim yapmaya çalışsam daha mı ucuza gelir ? nasıl yapacağım veya eskişehirde uydumu gençleştirecek bir yer bilen var mi ? yorumlar için şimdiden teşekkürler
Alıntı

Yer imleri