Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: sunny at-9085 fta sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny at-9085 fta sorunu

uydu alıcım sanırım eski güncelleme yaptırıyorum fakat yenilenen tv8 eski frekansında kalıyor açılmıyor yenileme yaptığım zaman pek kanal bulmuyor bulduklarının çoğu şifreli hatta trt 1 üzerinde bile $ işareti var fakat açıyorum çoğu arkadaşımda uyduya geçen kanallar mevcut ama ben tarama yaptığım zaman kanal bulamıyorum yazılım vs vs hiç bir şey yaptırtmadım turksat 3a sanırım öyle yeni bir uyduya geçildiği zaman bi ara götürmüştüm halledip geri verdiler kendim yapmak istiyorum fakat gözüm yemiyor anlattıklarınız çin yazısı gibi geliyor bana anlattıklarınızı yapan dükkanlar mevcut mu ? kendim yapmaya çalışsam daha mı ucuza gelir ? nasıl yapacağım veya eskişehirde uydumu gençleştirecek bir yer bilen var mi ? yorumlar için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fabrika ayarlarına döndürecekseniz tüm kanallar silinecek uydu ayarlarını yaptıktan sonra manuel arama bölümünden 11844 v 02222 frekansını girerek şebeke arama açık olarak tarattığınızda tüm kanallar gelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fabrika ayarlarına nasıl döndüreceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

national geographic, discovery channel gibi kanallarıda izlemek istiyorum tarama yaptıktan sonra izlemem mümkün mü şifre v.b şeylerle mi bulacağım onlarıda ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem ayarları bölümünden fabrika ayarları vardır oradan fab.ayarlarına döndürebilirsiniz ayrıca bahsettiğiniz kanala açılmaz sifrelidir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri