'Asker kaçaðý, þarlatan, soytarý!'
Beyaz TV’de aleyhindeki programa çýk kýzan Osman Pamukoðlu yeni bir açýklama yaparak, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalý için ‘’Asker kaçaðý’’ dedi.
Hak ve Eþitlik Partisi Genel Baþkaný, emekli Tümgeneral Osman Pamukoðlu, Beyaz TV’de aleyhinde yayýnlanan bir program için 2. kez açýklama yaptý. Ýlk açýklamasýnda, programa katýlan Asteðmen ile gazeteciler Latif Þimþek Rasim Ozan Kütahyalý ve Ümit Zileli için ‘’Yalakalar, müptezeller, beslemeler’’ diyen Pamukoðlu, þimdi de ‘’Þarlatan ve soytarýlar’’sözcüklerini kullandý.
Pamukoðlu, Rasim Ozan Kütahyalý’nýn ‘’Asker kaçaðý’’ olduðunu iddia ederken, ‘’Bir TV programýnda yan yana getirilmiþ müptezeller tarafýndan tam bir çadýr tiyatrosu sergilenmiþtir. Programda biri var ki, halen asker kaçaðýdýr. Terbiyesiz ve þarlatanlarýn eline geçmiþ TV’nin altyazýlarýna bakan, ne kadar hain ve aþaðýlýk insanlar olduðunu görecektir. Her soytarýnýn programý eninde sonunda biter. Bu hokkabazlarýn yaptýklarý þarlatanlýklarý PKK bile yapmamýþtýr.Türk-Moðol atasözüdür. Ardýndan yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayýlmaz… Sayý henüz çok düþük’’ dedi.
yorumun güzeli bu .
Googleden Rasim Ozam Kütahyalý yazýn. Akabinde Görselleri týklayýn. Üst soldan 3. fotoðrafta durduduðu yerden dünyayý yorumlayan bir insandan ne beklenir ki. Bunu böyle konuþturanlar þaþýrttý beni doðrusu ilk defa kendilerinden bu ölçüde seviyesiz bir çalýþma gördüm.
04.09.2012 12:53:51
cagla sumer
1432 yorum
bu ahmakca prgramlar yuzunden tv seyretmiyorum.bu suratlarý gorunce hemen kapatýyorum.

Teþekkur:
Beðeni: 

sözcüklerini kullandý.
Türk-Moðol atasözüdür. Ardýndan yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayýlmaz… Sayý henüz çok düþük’’ dedi.
Alýntý

Yer imleri