Arkadaşlar dün bana saat 20:54 te 0549 425 26 xx numarasından (SAYIN İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ BORCUNUZLA İLGİLİ HAKKINIZDA YASAL SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR. LÜTFEN YUKSEL HUKUK BUROSU İLE İRTİBATA GEÇİNİZ 212.2252223) Şeklinde mesaj geldi. Ertesi gün yani bugün mesajdaki numarayı aradığımda bana kredi kartı borcum olduğunu söylediler. Bu kartda öğrenciler için çıkarılan kredi kartıymış ve borcumun 2 yılık olduğunu belirttiler. Borcum nekadar dediğimde bana 1200 küsür lira borç söylediler. Bende telefondaki kişiye yanlışlık olabileceğini benim böyle bir kartım olmadığını (Tamam bankada hesabım var ama.) belirttim. Telefondaki kişide bana herhangi bir İşbankası ile görüşmemi ve bankadan kensini aramasını söyledi. Bu görüşmeden sonra hemen İş Bankası MH aradım sorunumu anlattım bana adıma kredi kartı gözükmediğini söylediler ve kayıt oluşturdular. Bu borç neyin nesi dediğimdede incelenecek dediler başka bişerşey söylemediler. Sizlere tavsiyem bu bankadan uzak durun çünki durduk yere olmayan kart borcum yüzünden bankayla mahkemelik olacaz.
Yer imleri