REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Mühimmat deposunda patlama

  1. #11

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    fyonkarahisar'daki patlamadan sonra yapılan yoklamada bulunamayan askerlerin isimleri şunlar:

    "Kıdemli Başçavuş Bedri Naim, Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Döger, uzman çavuşlar Hüseyin Apaydın ve Cüneyt Akkuş, erbaş ve erler Ayhan Kutsu, Kadri Aydın, Fatih Şalgam, Bayram Uluer, Burak Kaplan, Emrah Aral, Emrah Kartal, Hayri Kaya, Emre Yıldırım, Emrah Sandalcı, Mehmet Emre Özer, Hüseyin Gökhan Eriç, Tolga Tostan, Ahmet Tosun, Burak Umut Gedik, Onur Fikret Gülger, Macit Coşkun, Barış Öztürk, Mehmet Emin Çoğun, Abdullah Tokgöz ve Fatih Ergeç."


    şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve meslektaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

  2. #12

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    erdogan başa geçti geçeli, şehitsiz günümüz geçmiyor !!! sonumuz hiç iyi değil...türkiye gün geçtikçe batıyor....

  3. #13

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    [QUOTE=muslum-baba;639116][B]erdogan başa geçti geçeli, şehitsiz günümüz geçmiyor !!! sonumuz hiç iyi değil...türkiye gün geçtikçe batıyor.... [/
    Bu zatın milli eğitim bakanı da kalkıp 4+4+4 eğitim sistemine karşı çıkanları "Bunlar ya laiktir ya da PKK lı!" diyerek eleştiriyor.Laik düşünce sahiplerini bölücü terör örgütü mensuplarıyla aynı kefeye koyuyor.Yazık bu ül***e,senin gibi sığ düşünceli bir Milli Eğitim Bakanı olduğu için.


    Şehidim yerinde kemiklerin sızlamasın,sizleri hem kahraman,hem şehit hem de en saygın mertebede görenlerin sayısı şükürkü çok.Allah geride bıraktıklarına sabır versin!

  4. #14

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart


  5. #15

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    iyide biz hindistandamı yaşıyoruz bu devletin büyüklüğü nerde kaldı...

    nasılda olayları ört paz ediyorlar pravo

    uçağımızı düşürüyorlar, aman. büyütmegin olayı

    şehit olur.vatan sagolsun vatan sagolsun

    hangi ülkede bu kadar şehit oluyor. sorarım ben size....
    Konu muslum-baba tarafından (06-09-2012 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.

  6. #16

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    SAYIN bakan benzettiğin ülkeler uzaya gidiyor, çapı daha düşük ülkelere benzet bizi ya da biraz öğren cahilliğini her yerde açık etme. el bombası yere düşmüşte parlamışmış, ne kadar çabuk çözmüş olayı helal olsun. keşke her olayda bu kadar hızlı olsanız.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •