Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sevgili Hüseyin Dost,
Yukarıda yazdığın düşüncelerin hiç birine katılmıyorum.Ama senin düşüncende olanların çokluğunun da farkındayım;örneğin geçen günlerde Milli Eğitim Bakanı sayın Ö.Dinçer de,yeni eğitim sistemine karşı çıkanları bunlar ya laiktir,ya da PKK lı dır diye eleştirmişti.Yani AKP ye karşı olan ya laik ya da PKK lı.Bu düşünce benzerliğinden dolayı kutluyorum.Bende sık sık kendime sorardım,çalıntı fikirlerle Prof. olan,deneyimi,tecrübeyi ve bilimselliği değil de doğmatizmi savunan bir zat hangi ortamda yetişiyor,diye?Merakımı giderdin,teşekkür ederim!...
ben çanakkale diyorum sen yandı k....mın agzı diyorsun kardeşim...üstelik bu benim düşüncem ve yorumum...yani sen diyorsunki benim düşüncemde olmayanlar ya alıntı yapmıştır veya biryerlerden çalıntı..bununkadar aşalık bir idda olabilirmi...burada konumuz ne ömer di nçer nede eğitim...ömer dinçerle bir derdin varsa ankara orada kardeşim...yani bu ülkede pkk denilen örgütün kimin arabasına binerse onun borazanını çaldığını,şimdide iran ve suriyenin düdüğünü öttürdüğünü görmek için biraz saksısı basan ilkokul terk biri bile görmesi gerekir,bunu görmek için profösör olmayada gerek yok.....