Sevgili Hüseyin Dost,
Yukarıda yazdığın düşüncelerin hiç birine katılmıyorum.Ama senin düşüncende olanların çokluğunun da farkındayım;örneğin geçen günlerde Milli Eğitim Bakanı sayın Ö.Dinçer de,yeni eğitim sistemine karşı çıkanları bunlar ya laiktir,ya da PKK lı dır diye eleştirmişti.Yani AKP ye karşı olan ya laik ya da PKK lı.Bu düşünce benzerliğinden dolayı kutluyorum.Bende sık sık kendime sorardım,çalıntı fikirlerle Prof. olan,deneyimi,tecrübeyi ve bilimselliği değil de doğmatizmi savunan bir zat hangi ortamda yetişiyor,diye?Merakımı giderdin,teşekkür ederim!...
Konu rselturk tarafından (07-09-2012 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.
vallahi dostlar askerde emir demiri keser
1= o çocukları o saatte oraya kim gönderdi???????
2= emiri veren yetkilinin memleketi derhal araştırılmalı
3=şehit düşen askerlerimiz arasındaki güneydoğu kökenli erlerin veya görevliler detaylı bir bir araştırılmalı ailelerinden daha önce örgüte yardım yataklık yapanlar var ise sorguya alıp derin bir kimlik araştılması yapılır ise sorun sanırım çözülür
uzmanların verdikleri bilgi doğrultusunda olayda büyük ihmaller yumağı var yazık oldu çocuklarımıza bu olay kesinlikle örtbas edilmemeli diyorum saygılarımla
TV lerde verilen bilgilere göre denetleme olduğu için o saatten çalışma yapılmış.
Denetlemelerde Subay astsubay uzman erbaş erbaş ve erler gerçekten eğer çok ağır ir denetleme ise uykusuz aylarca hazırlık yapalarlar ben buna şahit oldum bizzat kendimde katıldım. Malesefki gecelerce uyumazsın ama sana emir veren senin halınden anlamaz ben emir verdim olacak yukarıya iyi görünecek yaa yapılan bir çok hazılıkta günü kurtarmalıktır. Rütbe almak için neler yapılır neler. Askeriyede bir nevi özel sektör gibidir.
O yeni askerler kesinlikle oraya sokulmaması gerekiyor. Ayrıca oraya giriyorlarsa üst başları didik didik subay astsubay tarafından aranılıp yine çıkışta aynı arama yapılmalıdır.
Bu kaza tamamen aşırı yorgunluğun verdiği dikkatsizlikten. Askerde hiç bir zaman kimse yanlış anlaşılmasın ama doğu kökenli kişileri mümkün mertebe yazıcı dahi yapmazlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ben çanakkale diyorum sen yandı k....mın agzı diyorsun kardeşim...üstelik bu benim düşüncem ve yorumum...yani sen diyorsunki benim düşüncemde olmayanlar ya alıntı yapmıştır veya biryerlerden çalıntı..bununkadar aşalık bir idda olabilirmi...burada konumuz ne ömer di nçer nede eğitim...ömer dinçerle bir derdin varsa ankara orada kardeşim...yani bu ülkede pkk denilen örgütün kimin arabasına binerse onun borazanını çaldığını,şimdide iran ve suriyenin düdüğünü öttürdüğünü görmek için biraz saksısı basan ilkokul terk biri bile görmesi gerekir,bunu görmek için profösör olmayada gerek yok.....
CİMBOMLU
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri