Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
60 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Manchester United - Galatasaray Maçını 19 Eylül 2012 Yayınlayan Yabancı Kanallar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya allah rizasi İÇİn Şu az tv bİss ***İnİ bİlen bİrİ varsa versİn.benİm cİhazda 24 hane var.buradakİler hep 16 hane cİhazimin markasi ora ama sunny nİn yazilimiyla ayniymiŞ herhalde.lÜtfen yardimci olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aztv

Alıntı forever_1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya allah rizasi İÇİn Şu az tv bİss ***İnİ bİlen bİrİ varsa versİn.benİm cİhazda 24 hane var.buradakİler hep 16 hane cİhazimin markasi ora ama sunny nİn yazilimiyla ayniymiŞ herhalde.lÜtfen yardimci olun
    Cihazin ne markasi ne arkadas ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forever_1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    123456006543210000000000 deneyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bana yayın teledünya'dan baltalınır gibime geliyor. büyük ihtimalle biss şifre ile çıkılır teledünya'da şifre girebiliyormuyuz peki biss şifresi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAW ARKADAS NE UGRASIYOSUNUZ KODLA FALAN ( Readon TV Movie Radio Player ) INDIRIN BILGISAYARINIZA DÜNYANIN BÜTÜN ÜLKELERININ TÜM KANALLARI MEVCUT ISTEDIGINIZ ULKENIN ISTEDIGINIZ KANALINI ACIN IZLEYIN HA UNUTMADAN SÖYLIM +18 KANALLARDA VAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskrler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AZ TV Var arkadaşlar canak anten ayarınızı ve kanalda siyah goruntu varsa tekrar taratın az tv den bir screen

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Arkadaşlar 1-0 yenildik. Hakem penaltıyı vermedi. Gecenin en kötü hakemiydi. Konu kapatılabilir veya konunun adı "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Maçlarını veren Yabancı Kanallar" olarak değiştirilebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç bittiği için konu kapatılmıştır...

Maç ile ilgili yorum için ayrı bir konu açabilirsiniz.

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri