Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
66 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sirius Uydusundaki Hustler PG Kanalına şifre girdi 27 Mart 2013 Tarihi itibariyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Sirius Uydusundaki Hustler PG Kanalına şifre girdi 27 Mart 2013 Tarihi itibariyle

Arkadaşlar beklenen oldu herhalde az önce bir arkadaş aradı hustler gitti diyor bana sanki babası ölmüş sanarsın bende baktım hakikaten gitmiş ulusal kanallarda bile sık sık adından bahsedilen hustler bugun itibariyle şifreleme değiştirdi herhalde önceki aylarda değişecegi söyleniyordu ve böyle bir haber vardı

Ülkemizde oldukça popüler olan Astra-4A (Sirius-4) uydusundaki 12111 H 27500 Arqiva paketine Viaccess 4.0 şifreleme sistemi eklendi.

Bünyesinde gezi/seyahat konulu Travel Channel, spor ağırlıklı ESPN Classic, dizi kanalı Zone Romantica, yetişkin içerikli (+18) Hustler TV ve Blue Hustler televizyonlarını dahilinde bulunduran multiplekste yıl sonuna kadar Cryptoworks ve Viaccess 4.0 şifreleme sistemleri eşzamanlı kullanılacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet şuan itibariyle şifreleme sistemini değiştirmiştir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla üzülmedim acıkcası server ile hotbird uydusunu full izliyorum zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Astra 19a donun orda var
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eveet şimdi görelim bakalım tv'de o dandik uydu cihazlarını satanlar ne yapacaklar!! Siriusta şunu açar bunu açar... hadi açsında görelim....

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geri gelmesi çok zor.beklemeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eveet şimdi görelim bakalım tv'de o dandik uydu cihazlarını satanlar ne yapacaklar!! Siriusta şunu açar bunu açar... hadi açsında görelim....

bende o sahtekarları merak ediyorum usta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyelim görelim bakalım yeni bir ekmek kapısı..olur her halde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nuriaksoylu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bekleyelim görelim bakalım yeni bir ekmek kapısı..olur her halde
    viacess4 şifreleme sistemini emuya düşürmezler usta.başka uydularda yenilikler beklemek daha mantıklı bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

drenbox ta baktım epg mevcut değıl yazıyor yani yayın yok ilerde belki açılır
    astra 19 da yayını var ordan seyredebilirsiniz.ve dorcel kanalıda var.

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri