Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Fenerbahçe bizi küçümsedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahçe bizi küçümsedi

Fenerbahçe ile Randers arasýnda oynanacak olan UEFA kupasý 1 tur rövanþ maçý öncesi Danimarkalý ekibin teknik direktörü Lars Olsen Ýstanbul'dan iyi bir sonuçla döndüklerini ve gruplara kalabilmek için son dakikaya kadar mücadele edeceklerini söyledi.

“En Az Fenerbahçe Kadar Ýyi Oynayarak Ýlk Dakikalardan Ýtibaren Baský Kurmalýyýz”
    Olsen sahalarýnda iyi oynamalarý gerektiðini belirterek, "En az Fenerbahçe kadar iyi oynayarak ilk dakikalardan itibaren baský kurmalýyýz. Rakibimizin her bölgede kaliteli oyuncularý var. Buna raðmen Ýstanbul'dan iyi bir sonuç ile döndük. Yarýn nasýl bir taktik izleyeceklerini bilmiyorum. Ama Kezman en dikkat edeceðimiz oyuncu olacak. Ýlk maçta en iyi performansý Tuncay göstermiþti. Bu maçta nasýl oynayacak bilmiyorum. Biz UEFA kupasýnda devam etmek için elimizdeki herþeyi ortaya koyacaðýz. Ama Fenerbahçe golü erken bulursa maç bizim için biter" dedi.

Kaptan Ralf Pedersen: "Türkiye'deki Gibi Kendi Kaleme Gol Atmayacaðýmdan Herkes Emin Olabilir"

Ýstanbul'da oynanan ilk karþýlaþmada kendi kalesine gol atan Randers kaptaný Ralf Pedersen ise, "Bu maçta kendi kaleme gol atmayacaðýmdan emin olabilirsiniz" dedi. Pedersen ilk maç öncesi az gördükleri gruplara çýkma þanslarýnýn arttýðýný ifade etti.

" Gruplara çýkmak için þansýmýz devam ediyor. Zor maç olacak. Türkiye'deki gibi kendi kaleme gol atmayacaðýmdan herkes emin olabilir. Takýmýn kaptaný olarak üzerimdeki yük çok fazla. Fenerbahçe Tuncay gibi çok hýzlý ve yetenekli oyuncular var. Çok dikkat etmemez lazým. Ýlk maç öncesi Ýstanbul'a gitmeden ümidimiz fazla yoktu. Ama þimdi var. Rakibimiz ilk dakikalarda golu bulursa iþimiz zorlaþýr. Ama çabuk gol atamazsa ilerleyen dakikalar bizim lehimize olur" diye konuþtu.

Martin Jensen: "Fenerbahçe Ýlk Maçta Bizi Küçümsedi"
    Randers kalecisi Martin Jensen de maç öncesi yaptýðý açýklamada Fenerbahçe'nin ilk maçta kendilerini küçümsediði için gol yedeðini ama yarýn bu hatayý yapacaklarýna inanmadýðýný ifade ederek, "Kendi sahamýzda oynayacaðýz. Ýstanbul'da rakibimiz maçýn baþýnda bizi küçümseyerek hata yaptýðý için gol yedi. Ýkinci maçta o hatayý yapacaklarýný sanmýyorum. Ýstanbul'da Fenerbahçe korktuðumuz gibi çýkmadý. Kezman çok iyi, ona dikkat etmemiz gerekiyor. Tuncay, Alex, Appiah gibi çok sayýda iyi oyuncu var. Bence Tuncay Alex'ten daha tehlikeli bir futbolcu" þeklinde konuþtu.

Danimarka'nýn yüksek trajlý gazetelerinden Ektra Biladed spor yazarlarýndan Ýjarne Nielsen isi rövanþ maçý öncesi düþüncelerini þu cümlelerle ifade etti.

"Bana göre Randers'in gruplara kalma þansý yok denecek kadar az. Ben Ýstanbul'daki maç içinde ayný düþüncedeydim. Fenerbahçe çok büyük ve çok iyi bir takým. Maçý kazanmak isterse kazanýr. Ýstanbul'da 2 -1 lik bir sonuç vardý. Orada fark daha da fazla olabilirdi. Ancak Randers'i küçümsemesinden dolayý bu skor ortaya çýktý. Ama burada kendi oyununu oynayacaktýr. Tur atlayan Fenerbahçe olacaktýr" dedi.

Son çalýþmasýný yaparak kampa giren Danimarke ekibinde teknik direktör Lars Olsen'in yarýn Fenerbahçe karþýsýna þu ilk 11 ile çýkmasý bekleniyor:

Martin Jensen - Soren Pedersen - Issah Ahmed - Ralf Pedersen - Peter Christiansen - Alex da Silva - Rasmus Hansen - Todor Yanchev - Kenneth Pedersen - Karsten Johansen - Kian Christensen

Lars Olsen mücadeleye 4 - 4 - 2 düzeni ile oynayacaðýný belirtirken, ilk maçta sakatlýðý sebebi ile görev vermediði Stig Tofting'i tecrübesinden yararlanmak için ikinci yarý sahaya sürebileceðini sözlerine ekledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence küçümsedi deðil biraz tedirginlik vardý bir yeni yabancý oyuncular tam takýma alýþamadýlar buna aksamalara yol açtý ve hiç umulmadýk bir skor çýkardý karþýmýza.Ýnþallah akþam ki maçta ayný hatalarý yapmazlar nedense fener avrupa maçlarýnda pek olumlu maçlar yapamýyor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri