Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Öcalan’dan PKK’ya ateşkes çağrısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öcalan’dan PKK’ya ateşkes çağrısı

İmralı’da yatan Abdullah Öcalan’ın avukatları aracılığıyla terör örgütü PKK’ya ateşkes çağrısında bulunduğu bildirildi.

Abdullah Öcalan’la görüşen avukatların verdiği bilgileri yayınlayan bazı internet siteleri, Öcalan’ın “Gelin hep birlikte Türkiye’de ve Ortadoğu’da silahı sonsuza dek sonuç alma yöntemi olmaktan çıkaralım. Silahları gömelim” dediğini duyurdu.

Avukatların verdiği bilgiye göre, Öcalan, silahla, şiddetle bir noktaya kadar gidilebileceğini bildiklerini, bunun dışında nihai bir çözüme ulaşılamayacağını söyledi. Terör örgütüne ateşkes çağrıları önce DTP’den gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, örgütün yakında ateşkes ilan edeceği yönünde bir açıklama yapmıştı.
    Konu Özgür Erge tarafından (29-09-2006 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ah ülen dünya. ne vardıki şu adamı elime verselerdi. :crashs: bak neler yapardım ben bu adama.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizden önce ne ŞEHİT ANA ları BABA ları DUL veYETİMleri neler yapardı adı anmak istemediğim ...... coçuğuna ama benim derdim maşalardan öte diğerlerine birşeyler yapabilmeği çok isterdim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aklına şimdi mi gelmiş???????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş size katılıyorum devlet böyle aciz olursa sonumuz nolcak malum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan

silah bırakmak bahane toplanıyorlar güçleniyorlar YALAN .öncedende ateşkes yaptılar ne oldu gördük tezgah bunlar TEZGAH kanmıyalım arkadaşlar. :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsrail'in yaptıklarını onaylamıyorumda,hani bazen düşünmüyoda değilim keşke şu an İsrail'in filistine yaptığının yarısını biz bu soysuzlara yapabilseydik...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunların ALLAH dediğine bile inanılmaz çünkü bunlar ALLAH'sız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehit kardeşlerimizin yakınları ve bizler.elimizde silahla bekliyoruz.yaşanan onca acı silah bırakmayla silinemez.aklı selim olmak lazım biliyorum ama.babasız yavrular evlatsız analar.eliinde ve yüreğinde silahla bu soysuzları bekliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adamı birde büyük titizlikler bakıyorlar.Ne iş anlamadım.bebek katiline falan birde atskes yaptırıyorlar kimler ne için korkuyor bunlardan anlamış degilim anlam vermem ,imkansız

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri