Kia marka binek otomobil ve hafif ticari araç modellerinin Türkiye Distribütörü olan Çelik Motor, yeni hizmeti “Çelik Motor Operasyonel Kiralama” ile tüketicilere hayatı kolaylaştıran detaylar sunmaya devam ediyor.
Şirketlere, sermayelerini araçlara değil, işlerine yatırma imkanı veren kiralama hizmeti, Çelik Motor bilgi ve deneyimiyle birleşiyor. Kiralama faturalarının direkt gider olarak yazılması sonucu firmalara vergi avantajı da getiren sistem gelecek vaat ediyor.
Çelik Motor Kiralama, Kia markasının Picanto, Rio, Cerato, Sorento X-Force, Sportage gibi binek ve SUV modellerinin yanı sıra ticari araçlarını da çok ekonomik koşullar altında kiralıyor. Hem filo hem de bireysel kiralama hizmeti veren Çelik Motor Kiralama, ayrıca üst düzey yöneticilere cazip fiyatlarla Sorento ve Sportage kullanma olanağı sunuyor.
Sürekli gelişen ve değişen iş dünyasında, çok sayıda otomobili kullanmak mecburiyetinde olan kurum ve kuruluşlara büyük bir kolaylık sağlayacak olan operasyonel kiralama hizmeti, araç ihtiyaçlarını satın almadan, kiralama yolu ile periyodik servis, bakım, onarım, sigorta (kasko,trafik sigortası,taşıt pulu), yol yardım gibi her türlü işletim hizmetlerinin uzun vadeli olarak giderilmesine olanak sağlıyor.
Çelik Motor Operasyonel Kiralama ile yeni kurulan ya da filosunu yenileyecek şirketlere gereksiz finansman yükü ve zaman çalan bir dolu işlemden kurtulma imkanı sağlıyor.
Araçların yağ değişimleri, motor arızaları, periyodik bakımlar, lastik ve akü değişimleri gibi her türlü bakım ve onarım hizmetini karşılayan Çelik Motor Kiralama; arıza ve kaza hallerinde ve aracın serviste kalması durumunda, tahsis edeceği başka bir araçla zaman ve iş kaybını engelliyor. 24 saat Yol Yardım hizmeti de tüm Çelik Motor Kiralama müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor.
Çelik Motor Kiralama, Türkiye genelinde kiraladığı tüm araçların periyodik bakım ve onarımını, Kia’nın yaygın servis ağı ile hızlı çözüm sunuyor.
Kiralama hizmetinin sağladığı avantajlardan yararlanmak ve detaylı bilgi sahibi olmak isteyen şirketler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresini ziyaret edebilirler.
![]()
![]()
![]()
Yer imleri