Aaaa zammı ne zammı herkes memnun bence sokakta kimseden ses yok. Sadece Doğalgaza zam yapılacak diye insanlar 1 km kuyruk oldular o kadar.Söylemeseler dahamı iyiydi :49:
Tepki ne sana alemde nede sokakta etkili olmuyor!! Sadece avunuyoruz okadar asıl tepki sandıklar önümüze gelince verilmeli ama o zamanda ninnilerle uyutup unutturuyorlar bu yaptıklarını çoğumuza!! Her zaman bu düşüncelerle hareket etmek bilinçli tüketici bilinçli yurttaş olmak unutmamayla başlamalı.
Cetin bey sandikta sözümüzü söyleyelim fakat kim var söyler misiniz hangi parti iyi ki oyumuz oraya gitsin.Elimiz mahkum adam götürüyor hedef 2023 diyor yapabileceğimiz hiç bir şey yok hele ki sandıkta ezer geçerler.Biz olayı çözemiyoruz zam mı yaptı akaryakıta binme hususi arabana fazla değil bir kaç gün mazot benzin satamasınlar bak gör o zaman tıpış tıpış indirime kaçmıyor mu.Istanbul'a 3-4 ayda bir gezme amaçlı giderim toplu taşıma ile ve lanet okurum trafik yüzünden.Halk sarf etmesin zam yapılan her ne olursa bakalım görelim neler olacak deneme yanılma yolu.
Mal olmuş bazı kesim.
protesto edilecek durumda, gidip doğalgaz şirketinin önunde kuyruga girip ön ödeme ile ucuz gaz alıyorlar. tvlere cıkıp marifetmiş gibi anlatıyorlar birde.
şaşırmıyorum zamma...her kış yaklaştığında yapıyorlar. bunuda yapacaklarını tahmin etmek zor olmamıştı. yaptılar nihayetinde...yaw yapsınlarda zam oranı asgari ücrete yapılandan çok olmamalı. hatta aynı bile olsa çok. çünkü asgari ücrete yapılanı sadece doğal gaz zammı ile geri almış oluyorsun. akp nin matematikçileri bunu hesaplayamıyor. yada kasıtlı yapıyor.
şuda var. bu zamdan dolayı bu hükümete küfür edemiyorum...öncekilerde yapmıştı. şimdikide yapıyor. şuanki chp yada mhp gelsin oda yapar. kimse kendini aldatmasın. benim tuttuğum partide gelse yapar. bu böyle. çünkü başka kaynak yok. kaynak çıkartamadılar meydana...hani kaynak olsa zama gerek yok...
eee memleketin güneydoğusunda 8-10 ülke ile savaş çatır çatır devam ediyor. dünyanın çeşitli yerlerinde ajanlarımızın diğerleri ile kapışması, yarışması tam gaz gidiyor...bunlarda ciddi paralarla yapılıyor. üstüne üstlük kaynak yok başka. yani zama bende kızıyorum ama gerçekçi olup düşünmeli memlekette olup biteni..
selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri