Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Doğalgaza zam! 2012

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Doğalgaza zam! 2012

    Doğalgaza ekim ayında yüzde 10-15 zam geliyor

    Doğalgaza ekim ayından geçerli olmak üzere yüzde 10-15 arasında zam yapılması gündemde. Doğalgaza yapılacak zammın elektrik fiyatlarına aynı oranlarda yansıması bekleniyor.



    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.






    BUDA 2011 YILINDAKİ DOĞALGAZ ZAM KONUMUZ
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.


    Her sene ekim ayında zam, mart ayındada indirim


    ulan yazın doğal gaz zaten % 80 az kullanılıyor ne indirimi yapıyorsunuz

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Günlerdir konuşulan doğalgaz ve elektrik zamlarının oranları belli oldu. İlk açıklama BOTAŞ'tan geldi ve kurum, yarından geçerli olmak üzere nihai tüketici fiyatlarına yüzde 9,8'lik zam yapıldığını açıkladı. Dakikalar sonra da beklenen elektrik zammı açıklandı: Toptan satış birim fiyatı 18.91 TL'den 20.80 TL'ye çıkarıldı.
    BOTAŞ'tan doğalgaz zammına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, uluslararası ham petrol ve petrol ürünü fiyatlarındaki yükselmelere bağlı olarak doğalgaz maliyetlerinde meydana gelen artışlar nedeniyle gaz satış fiyatlarında düzenleme yapılması zaruretinin doğduğu belirtildi


    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kimseden ses yok demekki halkımıza alıştıra alıştıra zam yapacan.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı HABERCİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimseden ses yok demekki halkımıza alıştıra alıştıra zam yapacan.
    millet olarak bize öyle şeyler yapıldıki zam bunun yanında ancak devede kulak kalır!!!!!

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bizler bunu sanal alemde tartışacağımıza halk olarak toplanalım Kadıköy iskele yanına protestomuzu yapalım ama öyle üç beş kişi ile değil nasıl bir terorist partisi konuşma yapacağında veya boşbakan konuşmasını açık ağızla dinleyen kişiler gibi çoğunluk olacak ki hükümetin gözü korksun ama halkımız farklı ülkelerdeki gibi masaya elini vurmuyor ve iktidar da bunun bilincinde ben yerleştireyim istediğimi halk ya seve seve yada mike mike razı gelir diyor.Yapacak hiç bir şey yok her zama razı geleceğiz eğer ki okul kitaplarımızdan Mustafa KEMAL ATATÜRK resmi kaldırılıp benim için tırnak ucu kadar değeri olmayanlar kendilerini ATATÜRK yerinde hatta daha üstün görmeye çalışır ise ve biz buna müsaade edersek zamın kralını yapar.Fazla yazılacak çok şeyler mevcut ama hapis cezası ihtimali var şahsiyetler kendilerini eleştirince mahkemelik oluyorsun ee burası artık demokrasi bir ülke değil benim görüşümce eski yıllarda komunizm rejiminde vardı bu.Ama helal olsun vatandaşa asgari ücretle çalışan bir kişi nasıl geçiniyor hakikaten bravo.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Hiç bir tüketici bu zamları beğenmese de sineye çekiyor.Tepki göstermeyi bilmiyoruz.Yönetim de bu durumu kendine yapılan bir isyan saydığı için,insafsız davranıyor.İzinli mitinglerin halini biliyoruz;arsıza,hırsıza,anarşiste ve bölücüye dokunamayan polis gücümüz,[B]öğrenci,memur ve işçi eylemlerinde maaşallah aslan kesiliyor.Böylece toplumumuzda demokratik hukuk devleti değil,coplu demokrasi gelişiyor.Bizler de yutkunmaktan gırtlak kanserine yakalanıyoruz!...

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    allah aşkına bu iktidar ahkem kesilmenin ve zam yapmanın dışında ne yaptı. haaa unutmadan van'lılar halen çadırda. ama suriyelilere ev bile tahsis edildi. doğru ya suriyeliler müslüman. bizim TÜRK milletinden olan bazı insanlar müslüman değil ya ondan fark oluyor. YAZIKLAR OLSUN.
    LEBEN ?

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    %52 böyle istedi.

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bu yaz sonu zammı bunun daha kışa giriş zammı var, toplum müridleştirildikten sonra çoban bulmak hiç zor değil.

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Ecevit le Demirelin günahları neydi koskaca NETAŞI da sattılar 1968 de o fabrikayı ne zor şartlar altında yapmıştı Demirel. Özal ve erdoğan ülkede ne varsa sattılar %52 bunu istedi yakında ülkenin bir kısmınıda satarlar. Huzur böyle oluyormuş?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •