REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: 7 şehit..Askerleri taşıyan araca saldırı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar çok saldırı karşısında istihbaratın habersiz olmasını bir kaç aydır şaşkınlıkla izliyorum.
    yahu ben, o bölgede bir kahve yada bakkal dükkanı açarak bir çok şey öğrenirim...
    bu nasıl iş? roket atar öyle poşette taşınacak bişey değilki? elbette kendilerini bir şekilde belli edecekler. var bu işin içinde bir bit yeniği gibi geliyor...
    allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar yaralılara şifalar versin.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kadar çok saldırı karşısında istihbaratın habersiz olmasını bir kaç aydır şaşkınlıkla izliyorum.
    yahu ben, o bölgede bir kahve yada bakkal dükkanı açarak bir çok şey öğrenirim...
    bu nasıl iş? roket atar öyle poşette taşınacak bişey değilki? elbette kendilerini bir şekilde belli edecekler. var bu işin içinde bir bit yeniği gibi geliyor...
    allah şehitlerimize rahmet yakınlarına sabırlar yaralılara şifalar versin.
    selametle...

usta bunlar dağda değiller ki ! ŞEHİR İÇİNDE dağda niye aranıyor bunlar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bunlar dağda değiller ki ! ŞEHİR İÇİNDE dağda niye aranıyor bunlar?

İŞTE VARAN : 1 İÇERDEN

OTOBÜS ŞİRKETİNE YAKIN TAKİP

Askeri yetkililer, bölgede bir anda yüzlerce asker sevkıyatının yapıldığını, bu nedenle yıllardan beri bölgedeki şirketlerden otobüs kiralandığını belirterek, sevkıyatın güvenliğinde görülen aksaklıkların ortadan kaldırılması için de çalışmaların daha etkili hale getirildiğini söylediler. Bingöl’deki sevkıyatın yapıldığı otobüs işletmesinden, otobüslerin kalkış zamanı ve güzergahı ile ilgili terör örgütüne bir bilgi akışı olup olmadığının da gizlilikle yürütüldüğü öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İŞte varan : 2-(KTM_)Kabul Toplama Merkezleri'

ŞU MEHMETCİĞİN şehitlerin HALİNE BAKIN

Bingöl - Muş karayolunda meydana gelen saldırının ardından Kabul Toplama Merkezleri'nin durumu
    Doğu ve Güneydoğu'da birliklerine teslim olacak ve birliklerinden ayrılan askerlerin toplandığı Kabul Toplama Merkezleri'nin (KTM) durumu

SANKİ HAVAALANINDA UÇAK RÖTAR YAPMIŞTA ADAMLAR ÜSTÜSTE

YAHu haşimi!ye 5 yıldızlı otel ayarlıyorlarda şu mehmetciğin haline bakın yazıklar olsun !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İŞTE VARAN : 3ABD'den Ankara'ya 'tuzak' teklif

Genelkurmay Başkanı Dempsey'i Ankara'ya gönderen ABD, 24 saat istihbarat verme karşılığında Türkiye'ye 'Afganistan'da Taliban'la siz savaşın. El Kaide'siz Suriye için devreye girin' teklifini sundu. Türkiye'yi bölgesinde bataklığa sürükleyecek bu iki öneri, Ankara'da kabul edilemez bulundu

Türkiye'ye 'Afganistan'da Taliban'la siz savaşın. :46:
    YANİ BİZİM ASKERİMİ ŞEHİT OLSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idamı getir as meydanlarda cürüsün kimselere indirme göreyim bakayım nasıl kesiliyo bu olaylar onların canı yanmıyor nede olsa geziye cıktı işleri güçleri para birde bıcak kemiye dayanmış onların kemigine dayanmıyorki bıcak o yüzden sorun yok
    bu vekillerde ALLAH korkusu yok birde müslümanlıktan bahsediyorlar
    ALLAH tan korkan vicdan ve merhamet sahibi olur
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    idamı getir as meydanlarda cürüsün kimselere indirme göreyim bakayım nasıl kesiliyo bu olaylar onların canı yanmıyor nede olsa geziye cıktı işleri güçleri para birde bıcak kemiye dayanmış onların kemigine dayanmıyorki bıcak o yüzden sorun yok
    bu vekillerde ALLAH korkusu yok birde müslümanlıktan bahsediyorlar
    ALLAH tan korkan vicdan ve merhamet sahibi olur

USTA BİRDE BUNLAR VAR

İŞTE VARAN : 4

"Zorunlu askerlik yasası"na karşı çıktı. Böyle bir yasanın olmaması gerektiğini söyleyen Çetin, bedelli askerlik yapan ünlülere de destek verdi. Malatya'da kısa dönem askerlik yapan Tarkan ve Mustafa Sandal örneklerinden yola çıkan yönetmen, "Mustafa Sandal'ı, Tarkan'ı askere alsan ne, almasan ne... Tarkan askerde patates soysa ne olur, soymasa ne olur" dedi.

"PKK'YI SATIN ALIRSIN"

Çetin, yeni sistem için bir de formül önerdi: "Askere giden 4 milyar maaş alır. Nereden alır parayı, askere gitmeyenden. Bu kadar basit. Bunun için ekonomiye de ihtiyaç yok. Hiç askerlik yapmamak için 1 milyon dolar ödemeye hazır bir sürü insan var benim tanıdığım... 10 gün askerlik 500 bin dolar, 20 günlük 200 bin dolar, 1 aylık 100 bin dolar, 2 aylık 10 bin dolar falan diye gider liste... Biz hesapladık, 33 milyar dolar yapıyor. Git PKK'yı satın al, konu kapandı!"

"SEVİYOR GİBİ YAPIYORUZ"

Sinan Çetin, zorunlu askerlik hizmetinin istenen sonucu veremeyeceğini de ileri sürdü. Çetin, şöyle konuştu: "Ben askere gittim, elime bir gün silah almadım. Ama sen tutup mecburiyet koyuyorsun, 'Gitmezsen yanarsın' diyorsun. Ne yapsın Türk halkı da, seviyor gibi yapıyor. PKK'yı niye yenemiyoruz, biliyor musunuz? Çünkü orada istekli bir ordu var. Gençler bu savaşlarda kırılıyor, bunu kahramanlık edebiyatıyla, şehit edebiyatıyla, 'gazi oldu, madalya aldı' diyerek veriyorsun. Bu yalan bitsin artık. Dünyanın her yerinde profesyonel askerlik var, bizde ise zorunlu... Zorunlu askerlik mi olur?"

[Tüm Yorumları]
    19.09.2012 10:51:11
    EYY YÜCE TÜRK MİLLETİ İŞTE BU ZİHNİYET SENİN ÇANAKKALENİN ÜZERİNDEN FİLM YAPIP BESLENİYOR! ŞUNUN VERDİĞİ LAFA BAKAR MISINIZ "pkk İSTEKLİ BİR ORDUYMUŞ
    Konu zekı62 tarafından (19-09-2012 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istediklerinin milletvekilliklerini düşürüyorlar sen bir başkan olarak bir belediye başkanını bile konuşturuyorsan vede vekilliklerini düşürmüyorsan bence cok büyük cıkarları var
    istedigin yasayı geciriyorsun adam gibi yasa yap bakalım sonrada vekilleri sallandır canlı canlı bakalım TÜRKİYE nasıl deyişiyor birden
    yep yazıyoruz ciziyoruz yaptıgımız başka birşey yok cogu konuya yorum bile yapmak istemiyorum zaten burasıda yeri deyil saygılar ve sevgiler saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri