Liverpool maçý sonrasý sýcaðý sýcaðýna SABAH'a konuþan Gerets, "Gruptan çýkacaðýmýza inanýyorum. PSV maçlarý düðümü çözecek. Zor olaný G.Saray yine baþaracaktýr" dedi.
Liverpool karþýsýnda ikinci yarýdaki güzel futboluna raðmen beraberliði kaçýran Galatasaray'da teknik direktör Erik Gerets, "Gruptan çýkacaðýmýza inanýyorum. Zor olaný baþaracaðýz" ifadesini kullandý. SABAH'ýn maç sonrasý takýmýn kaldýðý otelde görüþtüðü Belçikalý teknik direktör, yorgun ve düþünceliydi. Lobide tek baþýna oturan Gerets, "PSV kazandý. Bu iþleri zorlaþtýrýr mý?" sorumuza, "Bizim için çok iyi olmadý, hatta sürpriz oldu diyebilirim. Bordeaux evinde çok iyi oynayan takýmdý. Bundan sonra bu gruptan çýkmak için daha da fazla çalýþmamýz gerekiyor. Özellikle PSV maçlarý bizim için çok önemli oldu. Onlarla peþ peþe yapacaðýmýz iki maç, düðümü çözecek" yanýtýný verdi.
"ÝYÝ SONUÇ BEKLÝYORDUM"
En azýndan bir puan için buraya geldiklerini belirten Galatasaray'ýn teknik direktörü sözlerini þöyle sürdürdü: "Ben Ýngiltere'den güzel bir sonuçla döneceðimize çok inanýyordum fakat olmadý. Ýkinci yarý ortaya konulan futbol sonrasý üzülmemek elde deðil... Ancak ikinci devre oynadýðýmýz futbolu devam ettirirsek, zor olaný baþaracaðýz."
HAKAN'I MI KASTETTÝ?
Bu arada Gerets'in yenilginin faturasýný sarýkýrmýzlý takýmýn en tanýnmýþ oyuncusunun yaptýðý hatalardan kaynaklandýðýný söylemesi kafalarý karýþtýrdý. Belçikalý teknik adamýn forvette gol kaçýran ve yenilen 3. golde de topu kaptýran Hakan Þükür'ü kastettiði iddia edildi. Bu açýklamalardan sonra Gerets'in Konyaspor maçýnda Hakan'ý oynatýp, oynatmayacaðý merak konusu oldu. Öte yandan baþkan Özhan Canaydýn, Gerets'ý arayarak ikinci yarýdaki futboldan dolayý tebrik etti.

Teþekkur:
Beðeni:
Liverpool maçý sonrasý sýcaðý sýcaðýna SABAH'a konuþan Gerets, "Gruptan çýkacaðýmýza inanýyorum. PSV maçlarý düðümü çözecek. Zor olaný G.Saray yine baþaracaktýr" dedi.
Alýntý

Yer imleri