REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Facebook'ta sizi kimler silmiş görün

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Facebook'ta sizi kimler silmiş görün

Facebook'ta sizi arkadaşlıktan silenleri ve şimdiye kadar gönderilmiş beklemedeki arkadaşlık isteklerinizi görmek birkaç küçük eklenti ile artık mümkün,Bunun için sırasıyla şu işlem basamaklarını yapıyoruz...

Firefox kullanıyorsanız Greasemonk.ey ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ),

Chrome kullanıyorsanız Tampermonk.ey ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) kuruyoruz.

Daha sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adresteki ‘’adresi yeni sekmede açmak için tıklayınız’’ butonuna tıklayarak scripti kuruyoruz…

Artık Facebookta soldaki silenler menüsünden sizi silenleri ve de onun altında bekleyen isteklerden sizin şimdiye kadar arkadaşlık isteği göndermiş olduğunuz beklemede olan arkadaşlık isteklerinizi görüp bunları Cancel All ile tek tıklamada iptal etmeniz mümkün…

Emeğe saygı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli arkadaşım bunu explorer tarayıcısı için olanı yokmuydu? Explorer tarayıcısı kullananlar için de önemli. Teşekkürler genel bilgi için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam hala explorer kullanan kaldı mı ki ya şaka bi yana explorerın bu ve buna benzer eklentileri olmuyor,ayrıca ramden çok yiyor,zorunlu kalmadığım zamanlar explorer kullanmam forever chrome/opera

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu içeriğini okumadan sadece başlığa cevap veriyorum.

Facebook'ta sizi kimler silmiş görün
    zaten kişi listesine baktıgımızda bizi silenler listeden çıkmış oluyor
    profili donduranlarda listede görünmüyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konu içeriğini okumadan sadece başlığa cevap veriyorum.

Facebook'ta sizi kimler silmiş görün
    zaten kişi listesine baktıgımızda bizi silenler listeden çıkmış oluyor
    profili donduranlarda listede görünmüyo..
    Abi listende 150-200 kişi olduğunu varsayalım,Arkadaş listene baktığında listenden çıkanları fark edebiliyorsan helal olsun diyorum başka birşey demiyorum Ayrıca 2009 dan bu zaman kadar kimleri arkadaş olarak ekledin kim kabul etti kim etmedi vallahi ben bunları kafamda tutamıyorum tutabilen varsa beri gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abi listende 150-200 kişi olduğunu varsayalım,Arkadaş listene baktığında listenden çıkanları fark edebiliyorsan helal olsun diyorum başka birşey demiyorum Ayrıca 2009 dan bu zaman kadar kimleri arkadaş olarak ekledin kim kabul etti kim etmedi vallahi ben bunları kafamda tutamıyorum tutabilen varsa beri gelsin
    yaa dedimde sadece konu başlığına yorum yaptım.
    konu içeriği gayet iyi
    kurdum denedim bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa dedimde sadece konu başlığına yorum yaptım.
    konu içeriği gayet iyi
    kurdum denedim bile
    konu boş,bi işe yaramıycak bişey olsa açmazdım zaten hocam,maksat forumdaki arkadaşlar bihaber olmasın bu durumdan

:45:
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (17-09-2012 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada özlemişim forumu basri abi;yalnız eski dostları arıyor gözler,kosovalı,kucer06 toprağım özgür erge de yok görünürlerde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu arada özlemişim forumu basri abi;yalnız eski dostları arıyor gözler,kosovalı,kucer06 toprağım özgür erge de yok görünürlerde...

yaz dönemi böyle oluyor
    tatile gidenler, cocugu okula baslayanlar vs vs

daha sık görelim seni forumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaz dönemi böyle oluyor
    tatile gidenler, cocugu okula baslayanlar vs vs

daha sık görelim seni forumda
    dışardaydım bir müddet bu yüzden pek giremedim,
    bundan böyle ölüm bizi ayırana kadar birlikteyiz hocam

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri