ÖSYM'den yanık binaya sınav daveti
Yanan okula KPSS daveti
sağa dön ortada kuyuvar yandan geç doğru git ösym yi önüne al doğru git orda sola döndür ....
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Uluönder Mahallesi’nde yıkılan ve temel halindeki inşaat çalışmaları süren Sabri Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’ni 23 Eylül 2012 pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) yeri olarak gösterdi. Ortaöğretim düzeyi KPSS sınavı için çok sayıda adaya sınav yeri olarak yıkılan Eskişehir Sabri Kılıçoğlu Anadolu Lisesi’nin yerinin göstermesi eğitim camiasında şaşkınlık yarattı.
vatan
İsminin yazılmasını istemeyen bir yetkili,:49: "ÖSYM geçen yıla kadar bu tür sınavlar öncesinde belirlediği okulla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve okul müdürlükleri arar, fiziki durumundan tutun, okuldaki müdürün vekil mi asil mi olduğuna kadar her şeyi sorardı. Sanırız yıkılan okulla ilgili olarak kimseye bir şey sorulmamış. Burada sınava girecek olan adayları sınav günü büyük sürpriz bekleyecek. Adaylar yıkılan okul yerine geçici olarak taşınılan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi’nde sınava girecekler. Bu okul da yıkılan okulun 2-3 kilometre uzaklıkta. ÖSYM sormayınca böyle oldu. Sorsaydı okulun yıkılmış olduğunu öğrenip burayı sınav yeri olarak belirlemeyecekti" diye konuştu.
Yer imleri