REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: d+tv cabo yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart d+tv cabo yardım

çözemiyorum hispasat üzerinden yayın yapan kanalları sadece 6 gün evvel xdream modülüme attığım softcam dosyasıyla 3 gün seyredebildim daha sonra gitti varsa xdream modül için softcam dosyası yoksa
    sunny 7011dci şuan 8300ci stream system menülü
    cihaz bilgisi
    info(16.09.2006)snopy
    S/W:VOA.00.02
    H/W:v12.01.a5
    loader:v02.01.09
    C.A:2.2.3
    KUP KAÇLA ATACAMIDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    Konu ilyo tarafından (30-09-2006 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu anda DİGİTAL + Ve tvcabo kanalları OFFLİNE durumdalar yani keyler akitf degil su an cihazlarda seyredilmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu anda DİGİTAL + Ve tvcabo kanalları OFFLİNE durumdalar yani keyler akitf degil su an cihazlarda seyredilmiyor
    süper hızdaki cevabın için teşekkürler kardeş sorunum sadece d+ deyil cihaza softcam ve *** dosyası hariç hiçbir dosyayı atamıyorum tüm btm ve küp programlarını denedim cihazla uyum sağlamıyo modelimi deyiçmiş ne cihaz bilgisine ve tarihine bakarsan belki yardımcı olabilirsin teşekkürler:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KUP 230 La atacaksınız bin yazılımlarını kup 230 la atarkan yazılım yukleme talimatına uygun olarak yazılımı yuklemeniz gerekmektediR.

Btm yazılımlarıda up 107 veya 110 la yuklenir.Forumda nasıl yuklenecegi konusunda resimli acıklamalar var
    H/W:v12.01.a5
    Bu cihazın son yazılımı SUNNY(Btm uzantılı yazılımıı oldugu bölümünde bulabilirsiniz..Yada Kaon team test yazılımları bölümünde(Bin uzantılı yazılımlar bulunmaktadır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EN SON 8300ci stream system menülü HALDE CİHAZIM Hepsİnİ Denedİm Olmuyor ENSON ŞU YAZILIMI SAYDIKLARINLA DENEDİM HATA VERİYO AT-7010DCIZ_HW-12.01.A5_Fech-060928
    Konu ilyo tarafından (30-09-2006 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BL219v4 KURU KAFA SORUNU ÇÖZDÜ TÜM KANALLARDA SİLİNMİŞ GEÇE VAKTİ İŞİN YOKSA HEPSİNİ TEK TEK GİR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri