REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Van' da şehit polis Tuncay Akyüz'

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Crashs Van' da şehit polis Tuncay Akyüz'







    Van'da önceki gece nöbet tutarken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Tuncay Akyüz'ün,
    Yeni Akit’in ortaya attığı iddiaya göre; Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde görevli polis memuru Tuncay Akyüz, aynı hastanede daha önce doktor döven BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’e müdahale eden polis memuru.

    ’Lİ ÜÇER’İ ENGELLEYEN POLİSTİ
    ’li Üçer, kaza yapan eşi ve kızının getirildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktor Oğuz Eroğlu’na tekme tokat saldırmıştı. Acil servisi birbirine katan ’li vekil, görevini yapmaya çalışan Eroğlu’nu darp etmişti. Hastanede terör estiren Üçer, tartıştığı başhekime de hakaretler yağdırmıştı. Üçer’in saldırısına maruz kalan doktor Eroğlu, darp raporu alarak memleketine geri dönmüştü. Önceki gün başından vurularak şehit edilen polis memuru Tuncay Akyüz, eşinin yarasıyla ilgilenen doktor Oğuz Eroğlu’na saldıran BDP’li Özdal Üçer’i engellemişti. O gün görevli olan Akyüz, Üçer’i doktorların yanından uzaklaştırmıştı.

    ÜÇER POLİSİ AÇIK AÇIK TEHDİT ETMİŞTİ






    BDP’li Özdal Üçer, daha önce de AK Parti’li vekilleri ve polisi tehdit etmesiyle gündeme gelmişti. Van’da düzenlenen bir BDP gösterisi konusunda polislerle tartışan Üçer, tehditler savurarak "Burada herhangi bir vatandaşa zarar gelmesi durumunda, sen ve sana emir verenler nefes alamayacaksınız. " demişti.



    o alçak ve .. t de



    ölü ele geçirildi

    VAN'ın Süphan Mahalesi ile merkeze bağlı Bakacık Köyü yakınlarında Özel hareket polisleri ile çatışmaya giren 2 PKK'lı ölü ele geçirildi.

    EL BOMBASI PKK’LININ ELİNDE PATLADI

    Hastane polisi Tuncay Akyüz’ün şehit edilmesi ile ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında terörle mücadele ekipleri ve özel hareket polislerinin ölü ele geçirdiği 2 PKK’lı ile ilgili yapılan operasyonun detayları da ortaya çıktı.

    ‘Teslim ol’ çağrılarına ateşle karşılık verilmesinin ardından çıkan çatışmada teröristlerden biri özel hareket polislerin bulunduğu noktaya el bombası atmak istediği sırada vurularak etkisiz hale getirildi. Pimi çekili el bombası da bu sırada patladı. PKK’lının elinde patlayan el bombası hem kendisinin, hem de yanında bulunan arkadaşının ölümüne neden oldu.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bu ülkenin milletvekilleri işte..

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bu nedemek istiyor usta ;buda millllletttvekili

    Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu ülkenin milletvekilleri işte..


    "Kürdistanı Erdoğan ve İdris Naim Şahin kuracak" diyen Tan, "Biz illa da 'kavga edeceğiz, biz sürekli ateşe benzin dökeceğiz, siz barış ve kardeşlik dedikçe, hak dedikçe biz sizi döveceğiz' diyorsanız. Azdan az ölür, çoktan çok ölür. Sizden korkan, sizden çekinen, sizden beter olsun inşallah" diye konuştu.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu nedemek istiyor usta ;buda millllletttvekili




    "Kürdistanı Erdoğan ve İdris Naim Şahin kuracak" diyen Tan, "Biz illa da 'kavga edeceğiz, biz sürekli ateşe benzin dökeceğiz, siz barış ve kardeşlik dedikçe, hak dedikçe biz sizi döveceğiz' diyorsanız. Azdan az ölür, çoktan çok ölür. Sizden korkan, sizden çekinen, sizden beter olsun inşallah" diye konuştu.
    Eğip bükmeden,yalansız dolansız,aklından geçenleri ve inandıklarını olduğu gibi dile getirmiş.Bizler demokrasiden,insan haklarından ve kardeşçe birlikte yaşamaktan bahsedince,onlar kendilerinde büyük bir güç olduğu vehmine kapıldılar...Hani derler ya "yüz verdik deliye,geldi sı.... halıya!" Şimdi de seçim barajı indirilecekmiş;böyle bir kaç zi... di daha meclise girsin diye! Zeki dost,şimdi anlamışsındır her halde bu rezilin dediklerini!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •