D'smart eultelsat 7 derece ayarını bir türlü yapamadım nasıl iş anlamadım novacom cihazımda izliyorum 7 dereceyi ama dsmart cihazımda izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
D'smart eultelsat 7 derece ayarını bir türlü yapamadım nasıl iş anlamadım novacom cihazımda izliyorum 7 dereceyi ama dsmart cihazımda izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
cihaza dayzek ayarı yapman gerekiyor eutelsat 7 novacom cihazında dayzek kaçta ise aynını yap örneğin
türksat 1
hotbirit 2
eutelsat 3
ok deneyeyim olmazsa tekrar yardım ederseniz sevinirim
yardımlarınız için teşekkür ederim şifresiz kanal seçince 6 kanal buldu şifreli kanal seçince çok kanal buldu ama yayın yok tabi digitürk yayını olduğu için...bir sorum daha olsa lig tv kartını dsmart reciver a taksam lig tv yayını izleyebilir miyim
Digitürk irdeto sistemini kulanıyor.Yani eşleştirmeli sistem kullanıyor.Bu yüzden kartı takıp yayınlarını maalesef izleyemezsin.yardımlarınız için teşekkür ederim şifresiz kanal seçince 6 kanal buldu şifreli kanal seçince çok kanal buldu ama yayın yok tabi digitürk yayını olduğu için...bir sorum daha olsa lig tv kartını dsmart reciver a taksam lig tv yayını izleyebilir miyim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri