REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Tunceli'de hain tuzak: 7 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu akŞamda tuncelİye jandarma karakoluna saldirildi.
    Şehİt yok allaha ŞÜkÜr.

Fakat bu cesaretİ aldiklari yerlerİ buraya yazmak İstemİyorum. Hersey ortada..
    bu ne oldukları belli olmayan hükümet bişi yapmadıkca bu olaylar artıkça artacak
    bunlar daha iyi günler
    şuanda ben askere karşıyım elinde silah var kullanamıyacaksın yok dur muş yok telim ol muş direk öldürsen neden öldürdün canlı teslim alamazmıyındın
    eger paran varsa canın sagolsun
    eger garibansan vatan sagolsun bende diyorumki böyle vatan olmaz olsun
    sen bütün imkanlarını kullanırsın hakından gelemessin itlerin ben o zaman kör topal demeden canımı veririm
    sen bunları yap bak bakalım arkandam millonlarca kişi gelmezse ölmeye koşar adım gitmezse ben böyle düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum.sizce
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok gec olmadan bugun yeni bir saldırı ve 1 şehit haberi daha..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim bu terör olayında bilerek yapacağı birşey varsa yapmıyorsa Allah onlarada evlat acısı versinki değerini anlasınlar.neşet ertaş ölmüş 80 yaşında tüm devlet orda.şehit olmuş 20 yaşında sadece o bölgenin komutanı ve valisi orda.zaten adam 80 yaşamış daha ne yaşayacak.işte burası tirkiye israil 1 askeri için 1000 filistinliyi serbest bırakıyor bizim bakanımız 3 veya 5 mehmetç,ik için meclisimi toplayacağım diye konuşuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaç kere yazıldı ama hala görmezden geliniyor.
    niye kimse şunu söylemiyor? bunlar sadece pkk nın işimi?
    sadece o dağdaki elinde kaleşnikofu olan teröristin işimi?
    o bomba yı nerden alıyor bunlar? c4 ü? uzaktan kumandayı vs.? kendileri fabrıkasınımı kurmuş? birileri el altından veriyor dimi?
    kimler? iran,ırak,suriye,israil,rusya,abd.. evet abd. bizim kadim dostumuz olan abd.
    bu kadar ül***le başa çıkmak kolay işmi?
    istihbaratı güçlü şekilde alıyorlar. ee ikmalleride nasıl yapılıyorsa yapılıyor. sadece bombayı döşeyip düğmeye basmak kalıyor. vee enteresandır bu düğmeye basıncaya kadar geçen zaman içinde milyonlarca dolara aldığımız o karıncaların hareketlerini bile gösteren kameralı uçaklarımız bunları göremiyor. kimden aldıydık biz bu uçakları?

kaç kez söyledim akpli değilim diye. şimdiye kadar hiç onlara oy vermedim(verdiğim parti %2 de kaldı) ..ama sürekli her haberde akp yi yerme yi kendine görev addetmiş arkadaşların söylediklerine karşı çıkmak zorunda kalarak akp li imiş gibi gözükmeye başladım. değil... bu iş o kadar kolay iş değil. 1990 lı yıllarda da terör destekleniyordu ama çok az bir şekilde. şimdi ülkeler nerdeyse tamamen pkk ya çalışıyor. bu arap baharını bizdede estirmeye çalışıyorlar. kaos çıkarsa körükleyecekler. bölünme için ayaklandıracaklar. kim ayaklanır bizim memlekette böyle bir durumda...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri