Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 3 Gunluk Kesİntİ Hakkinda Aciklama!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 Gunluk Kesİntİ Hakkinda Aciklama!!!!

Arkadaşlar elimizde olmayan sebeblerden ötürü 3 gunluk kesinti için özür dileriz.Amerikalı server la yasanan bir sorun nedeniyle tekrar anlaşma saglanmış Kaldıgımız yerden devam ediyoruz..

Aslında olayın bizle alakası yok arada olan bazı durumlar tekniksel yönler nedeniyle bize yansımız durumda bu durumdan dolayı özür dileriz tekrardan
    Konu Admin tarafından (02-10-2006 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geçmiş olsun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GEÇMİŞ olsun arkadaşlar herkese. yav gerçekten merak etmeye başlamıştım hocam neyse tekrar bir aradayız ya bu çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GEÇMİŞ olsun arkadaşlar herkese. yav gerçekten merak etmeye başlamıştım hocam neyse tekrar bir aradayız ya bu çok güzel
    Merak etmeyin bizler sizler yalnız bırakmıyız.El birliği ile devam.3 gün uyku uyumadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak etmeyin bizler sizler yalnız bırakmıyız.El birliği ile devam.3 gün uyku uyumadım
    hocam emeğine sağlık diyorum çalışıp didinip 3 gn uykusuz kaldın gerçi bende uyuyamadım sayılır bu 3 gün boyunca ama senin emeğin bir başka tabiki tekrar tekrar teşekkür ederim. yeniden bir aradayız

:pepper: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam emeğine sağlık diyorum çalışıp didinip 3 gn uykusuz kaldın gerçi bende uyuyamadım sayılır bu 3 gün boyunca ama senin emeğin bir başka tabiki tekrar tekrar teşekkür ederim. yeniden bir aradayız

:pepper: :pepper:
    Teşekkurler sevgili @anthony99 :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özlemiştik Valla. Geçmiş olsun hepimize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok büyük ğeçmişler olsun.Şükür kavuşturana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecmis olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet öksüzdü bilesiniz

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri