Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
93 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: 3 Gunluk Kesİntİ Hakkinda Aciklama!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersatforum ailesine geçmişler olsun şükür kavuşturana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    geçmiş olsun arkadaşlar.internet supersatforumsuz olmuyor vallaha
    Tum arkadaşların temennileri için teşekkurler.Alıştık olmuyor supersatforumsuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merak etmeyin bizler sizler yalnız bırakmıyız.El birliği ile devam.3 gün uyku uyumadım
    hocam emeğine sağlık diyorum çalışıp didinip 3 gn uykusuz kaldın gerçi bende uyuyamadım sayılır bu 3 gün boyunca ama senin emeğin bir başka tabiki tekrar tekrar teşekkür ederim. yeniden bir aradayız

:pepper: :pepper:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam emeğine sağlık diyorum çalışıp didinip 3 gn uykusuz kaldın gerçi bende uyuyamadım sayılır bu 3 gün boyunca ama senin emeğin bir başka tabiki tekrar tekrar teşekkür ederim. yeniden bir aradayız

:pepper: :pepper:
    Teşekkurler sevgili @anthony99 :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepimize gecmis olsun,kaldığımız yerden devam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar aranizda yeniyim ve foruma girmek istiyordum bi türlü giremiyordum farum kapaliyken ama simdi hersey mükemmel görünüyor herkese slmlar forumunuz cok süper insallah böyle gider ...saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KRAL_68 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar aranizda yeniyim ve foruma girmek istiyordum bi türlü giremiyordum farum kapaliyken ama simdi hersey mükemmel görünüyor herkese slmlar forumunuz cok süper insallah böyle gider ...saygilar
    aramıza hoş geldin arkadaşım. herşey mükemmel tabiki ama bu daha başlangıç fakat şunu unutma gerçekten doğru adrestesin. :45: iyi paylaşımlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun düzeldi artık yolumuza devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında veritabanı guncelleniyor denmesi sitenin veritabanında falan sorun yoktu.Sadece bir özerl durum siteyi suspend yaptı yani OFFLİNE ama bugun anlaşma tekrar yapıldı ve devam ediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bunu laf olsun diye söylemiyorum ama gerçekten çok alışmışım bu foruma ve yokluğunda çok aradım tüm samimiyetimle söylüyorum sürekli ha geldi ha gelecek diye sayfayı açıyorum ama sonuç nafile üzgünüz en kısa zamanda sizlerle birlikte olacağız yazısıyla karşılaştım şükürler olsun kavuştuk yine

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri