Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Gaziantep'te öðrenci ayrýmý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Gaziantep'te öðrenci ayrýmý

Gaziantep'te kapýcý çocuklarý bir sýnýfa varlýklý ve öðretmen çocuklarý bir sýnýfa ayrýldý..

Yeni eðitim-öðretim yýlýnda ismi “Nilgün- Ýsmet Akýnalan Ýlkokul Ortaokulu” olarak deðiþtirilen Gaziyurt Ýlköðretim Okulu’nda yaþananlar ayrýmcýlýðýn ne boyutlara geldiðini gösteriyor.
    Gaziantephaberler.com'un haberine göre, Nilgün- Ýsmet Akýnalan okulunda kapýcý çocuklarý bir sýnýfa, varlýklý çocuklar ve öðretmen çocuklarý da ayrý bir sýnýfa toplatýldý. Varlýklý, okula baðýþ yapan çocuklarýn ve öðretmen çocuklarýnýn bulunduðu bu sýnýfa en iyi öðretmenler verildi. Okul idaresinin bu uygulamasýnýn duyulmasýndan sonra, birçok veli "Çocuklarýmýz bu sýnýfta baþarýsýz mý olur?" endiþesine kapýlarak, çocuklarýný "Kapýcý çocuklarý" sýnýfýndan aldýlar. Sonuçta geriye 9 çocuk kaldý ve alýnan bilgiye göre okul idaresi o sýnýfý nakille gelen öðrencilerle doldurmayý planlýyor.
    VELÝLER ÞÝKAYETÇÝ OLDU

Konuyla ilgili olarak gaziantephaberler.com'a konuþan veliler, öncelikle kapýcý çocuklarýnýn bir sýnýfta toplanmasýna tepki gösterdi. Okul idaresinin insan haklarýna ve eðitimde eþitlik ilkesine aykýrý uygulamalarýndan þikayetçi olan veliler, “Bir sýnýfta varlýklý ve okula çok baðýþ yapanlarla, öðretmen çocuklarý toplandý. Bu sýnýfa en iyi öðretmenler giriyor ve bu öðretmenler baþka sýnýflarda derse girmiyor. Burada çocuðun baþarýsý deðil, babasý paralý olanlar kýstas alýnýyor. Bir eðitim kurumunda bu kýstaslara göre eðitim yapýlýrsa, biz çocuklarýmýza hangi doðruyu öðreteceðiz” diye konuþtular.
    OKULUN ADINI BAÐIÞ VERENÝN ADIYLA DEÐÝÞTÝRDÝLER

Gaziantep'teki Gaziyurt Ýlköðretim Okulu’nun adý, Milli Eðitim’e bir milyon baðýþta bulunurken, “Adýmý þehrin en merkezindeki bir okula vereceksiniz, gelen geçen görecek” diye þart koþan baðýþçýnýn adý ile deðiþtirildi. Okulun yeni ismi, Nilgün-Ýsmet Akýnalan olarak deðiþtirildi.
    HER ÖÐRENCÝDEN 300 TL ÝSTENÝYOR

Ýlköðretim birinci sýnýf öðretmeni, sýnýfa projeksiyon makinesi alýnacak diye direterek, her öðrenciden 300 lira istediðini dile getiren bir grup veli, “Milli Eðitim Bakaný, öðrenci velisinden para talep edilmeyecek sözlerini hatýrlatarak okulda geçen yýl okul aile birliðine toplanan baðýþ miktarý incelendiðinde, gerçeðin ne olduðu, velilerin nasýl soyulduðu görülecektir." dedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nerede itlik varsa bizim memlekette oluyor. Böyle aptalca bir düþünceye sahip olan kahrolasýca minik beyinli yaratýklar bu memlekette olmasa da olur.
    Eee ne yaparsin, aptalligin tedavisi yok.
    Konu CCW tarafýndan (27-09-2012 Saat 22:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tam kast sistemi olmuþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1980 sonrasý faþizimle tanýþan türkiye bayaðý ilerleme kaydetmiþ anlaþýlan.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Haremlik selamlýk yapmayý unutmuslar.. Hatýrlatmak istedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu iddia doðru mu?

Ders kitaplarý Suudi Arabistan'dan geliyor!

MEB, Kuran-ý Kerim, Hz. Peygamber’in Hayatý, Temel Dini Bilgiler ve Arapça seçmeli ders kitaplarýný hazýrlamayýnca, Ýlim Yayma Cemiyeti, Ensar ve Önder gibi dernek ve vakýflara gün doðdu. Ýlim Yayma Cemiyeti, merkezi Riyad’da bulunan yayýnevinin Arapça ders kitabýný öðrencilere ve öðretmenlere daðýttý.

4+4+4 eðitim sistemi ile daha önce bir olan din dersi sayýsýnýn 3 seçmeli ders eklenerek dörde çýkarýlmasý en çok gerici kurumlarýn iþine yaradý. Ders kitaplarý dahi olmayan 3 seçmeli dersin kitaplarýný Arabistan'dan getiren Ýlim Yayma Cemiyeti bu kitaplarý okullarda daðýtmaya baþladý VATAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sultangazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giden Can Çalýþkan, kardeþini liseye kaydettirmek istedi. Okulda görüþme yapan Çalýþkan'a kayýt için gerekli evraklarýn yazýlý olduðu bir kâðýt verildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Okul bizim burada, yeni okul yaptýlar. Para koparacaklarya. Yontem bu olmuþ bu sefer..

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sultangazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giden Can Çalýþkan, kardeþini liseye kaydettirmek istedi. Okulda görüþme yapan Çalýþkan'a kayýt için gerekli evraklarýn yazýlý olduðu bir kâðýt verildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ondan sonra bunlar olur...!!!!

Ýstanbul Bayrampaþa Mustafa Itri Ýlköðretim Okulu'nda 3. sýnýfa giden bir kýz çocuðunun 66 aylýk (5,5 yaþýndaki) Eren B.'yi çarþamba günü tuvalette soyarak ýslatýp dövmesi, yeni eðitim sistemini tartýþmaya açtý.

Ýzmir'de ise H.K. (15), fen öðretmeni Rabia Sevilay Durukan'ý býçaklayarak öldürdü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gaziantep'te kapýcý çocuklarý bir sýnýfa varlýklý ve öðretmen çocuklarý bir sýnýfa ayrýldý..

SEVÝNÝYORLAR-ÜZÜLÜYORLAR 3.5 dakikada atanýyorlar ama göreve baþladýlarmý bu iþleri unutuyorlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri