REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Premiere OK!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thank you

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pls can you make it work for KAON??? you are the best kaon team and if you can`t nobody can

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SCRaducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Pls can you make it work for KAON??? you are the best kaon team and if you can`t nobody can
    No kaon :v6cry:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ok thank you for your answer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Yılmaz .. the software posted by SNOPY the stream software does it have premiere or it is a failed test ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım

selam kardeş. goldmaster 30300 üm var. ama yazılımlar ve keyler konusunda sıfırım açıkcası seyretmekden başka birşey bilmiyorum. biraz bilgilendirmeye ihtiyacım var. *** nedir? ne işe yarar? keyleri nasıl girerim? vakit buldukça bilgilendirirsen dost olmasını iyi bilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zeleta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam kardeş. goldmaster 30300 üm var. ama yazılımlar ve keyler konusunda sıfırım açıkcası seyretmekden başka birşey bilmiyorum. biraz bilgilendirmeye ihtiyacım var. *** nedir? ne işe yarar? keyleri nasıl girerim? vakit buldukça bilgilendirirsen dost olmasını iyi bilirim.
    30300 Cihazda bu premier keyleri çalışmaz .Yalnız aciko 5225 sky yazılımı ile bu kanalları izleyebilirsiniz.Tv den görüntüyü scartla izliyorsanız bu yazılımı kullanarak astradaki premier kanallarını izleyebilirsiniz..

**** kanalların şifreleme sistemlerini çözümünde yarar.Örnek 16 haneli bir kontor şifresi düşünün hepsi dogruysa kontor yuklenir.Keyler bu sekil keyler dogruysa kanalları izleyebilirsiniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri